Zwepen

Zwepen

Zwepen worden gebruikt om dieren te trainen en dresseren, maar in de SM worden ze natuurlijk ook gebruikt om slaven en slavinnen te trainen of te straffen. Zwepen zijn gemaakt om te slaan en een zweep kan bestaan uit verschillende materialen. Zodra een zweep meerdere koorden of strengen aan het handvat heeft, heet het eigenlijk een flogger, maar de termen worden door elkaar heen gebruikt. Andere benamingen voor zwepen zijn gesel, karwats, roede, sambok of sjambok en knoet.

Zwepen kunnen van allerlei materiaal gemaakt zijn, maar meestal zijn ze toch wel van leer, vooral in de BDSM. Andere gebruikte materialen zijn suède, rubber, touw (koord), metaal (kettingen), of simpelweg één of meerdere takken. Soms zitten er aan de uiteinden van de strengen knoopjes of gewichtjes, die een slag met een zweep extra pijnlijk maken. Maar eigenlijk zijn dat dus meestal floggers. 😉 Voor de eenvoud noem ik alles hier even zwepen.

Zwepen dus. Net als canes behoren ze tot mijn favoriete slagwerk. Het mooie van zwepen vind ik, dat ze er in zo veel verschillende soorten, materialen en vormen zijn. En het mooie van mijn SM studio vind ik, dat ik al die verschillende zwepen ook allemaal heb! 😉 Dus of het nou gaat om een lange, pijnlijke bullwhip van gevlochten kangoeroeleer, of een korte suède strokenzweep, een klassiek paardrijzweepje of een fel gemene single tail whip, ze zijn er allemaal. Een cat o’nine tails met veel strengen, mooi gevlochten of recht-toe, recht-aan. Van rubber, suède of leer. Met geknoopte uiteinden voor een extra pijnlijke impact of zonder.

Rijzwepen, longeerzwepen, dressuurzwepen, hondenzwepen, paardenzwepen, floggers of strokenzwepen, paardenharen zwepen, sjamboks, kattenstaarten… noem het allemaal maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. En als je wilt, kan je ze allemaal gaan ervaren.

Ik houd wel van spelletjes… wat denk je ervan om geblinddoekt te worden en jij moet raden met welke zweep ik je sla? Leuk? Niet leuk? Maakt niet uit… IK heb er zin in dus dat gaan we doen. Hahaha, net als bij de oogarts… met iedere keer verschillende glazen: “Is dit beter of dit beter?” “Is dit beter of dit beter?”

Ik zal je één keer de verschillende zwepen laten voelen en de naam noemen en daarna moet jij raden welke het is. Ik moet alleen nog even bedenken wat je straf wordt als je het fout raadt. En je beloning als je het wél goed raadt, want ik ben natuurlijk de beroerdste niet. 😉 Eerlijk, streng, maar rechtvaardig. Als je een braaf slaafje bent en je best doet, wordt dat ook beloond. Maar als het niet goed gaat, straf ik genadeloos. En daar komt mijn grote verzameling zwepen natuurlijk goed bij van pas.

Ik weet precies welke zweep ik waarvoor kan gebruiken, welk materiaal pijn doet en welk ander materiaal meer pijn doet. 😉 Welke soort zweep laat sporen na en welke niet. Of welke soort Meesteres, want je moet wel precies weten wat je doet. Daarmee ben je bij deze zweepgodin in ieder geval ook in goede handen en kun je dus ook na een intensief zwepenspel tóch zonder sporen de SM studio weer verlaten. Als dat nodig is. Want als het voor jou geen probleem is, kan je ook zomaar als zebra weer op straat gezet worden en nog weken nagenieten in de spiegel thuis. 🙂

Maar goed, ons spelletje dus. Hè, je brengt me helemaal uit mijn concentratie slaaf! Misschien moet ik je maar gewoon hard afstraffen, om te beginnen. Tien slagen met de bullwhip, tien slagen met de single tail en tien slagen met de signal whip. Dan heb je er gelijk al drie gevoeld. Mag jij raden van welk soort leer ze zijn gemaakt. En als je dat fout raadt.. nou ja, dat zien we dan wel weer… 😉

Moet ik je eerst vastbinden of blijf je uit jezelf stil staan?