Voorbinder

Voorbinder of strapon

Een voorbinder is een ander woord voor een voorbind dildo. Deze kunstpik kan de Meesteres omgespen doordat de dildo aan een tuigje vastzit. Als de voorbindpenis eenmaal vastgegespt is, kan de Meesteres een slaaf anaal neuken in het kontgaatje, of een slavin natuurlijk aan beide kanten, van voren in de vagina en net als bij de slaaf van achteren in de anus.

De Engelse term voor een voorbinder is een strapon of strap-on en deze term wordt meestal gebruikt. Strapons zijn er in allerlei soorten en maten, van metaal tot rubber, van klein tot enorm groot.

Omdat de G-spot bij mannen bij de prostaat zit, moet je om deze te bereiken van achteren naar binnen de anus in. Met wat glijmiddel of speeksel is het makkelijker om met een paar vingers of een dildo naar binnen te schuiven dan zonder glijmiddel. Voor mannen geldt hier hetzelfde als voor vrouwen.

Gelukkig heb ik veel ervaring met de voorbinddildo en ik laat je dan ook graag voelen waar jouw G-spot zit. Of je ook nog heerlijk klaar mag komen is wat anders… eerst maar eens uitvinden hoe makkelijk de Meesteres bij jou naar binnen kan. Ga er maar eens ontspannen voor liggen, ik zorg wel voor de spanning! ūüėČ Met je benen wijd en je kontje mooi omhoog. Goed zo!

Eerst even de voorbinder bevochtigen door hem in je andere gaatje te stoppen. Doe je mondje maar open en pijp mijn kunstpik maar. Lekker met je tong er omheen, diep achter in je keel. Pas op hoor, niet gaan kokhalzen! Spuug er maar eens op, terwijl ik met mijn vingers en wat glijmiddel je andere gaatje alvast wat ga verkennen. Met mijn latex handschoen voorzichtig in je kontgat naar binnen… eerst met één vinger, dan met twee en vervolgens met drie. Wat heen en weer bewegen en voelen waar een knobbeltje zit… Ja! Gevonden! Lekker hè? Maar of het nog zo lekker is als ik met mijn neppiemel bij je naar binnen ga en je hard in je reet neuk?

Was je al klaar met likken, is mijn dildo nat genoeg voor je anus? Ik hoop het voor je, want ik ga niet langer wachten. Doe je benen maar omhoog, zodat je gaatje recht voor mijn dildo ligt. Dan kan ik makkelijk heen en weer, steeds een stukje dieper en dieper. Net zo lang tot ik tegen je prostaat aan kom en deze lekker kan stimuleren.

Kreunen van genot mag, maar klaarkomen niet! Nog niet tenminste, misschien later. Voor nu geef ik je de opdracht om je lustgevoelens nog te onderdrukken en je kwakje nog even binnen te houden. Misschien, als je heel braaf je best doet en gehoorzaam bent, mag je je zo direct aftrekken, verplicht masturberen voor mij. Maar nu gaat het niet om jouw pik, maar om die van mij. Hoe voelt hij aan?

Zo hard is die van jou nog nooit geweest zeker? Ook al doe je je best en kom je aardig in de buurt, want je schijnt dit wel lekker te vinden, is het niet? Trek er maar aan dan, aan die paal van je, terwijl ik je van achteren hard neem en die slavenreet van je met mijn strapon goed stevig doorneuk.

Kom maar, als je kan. Nog even doortrekken en je mag klaarkomen. Maar let er wel op waar je je sperma heen spuit, want je mag alles weer oplikken.

Kom maar…