Verplicht masturberen

Verplicht masturberen

Verplicht masturberen is niets meer en niets minder dan dat wat er staat. Gewoon jezelf aftrekken, maar nu niet omdat jij dat wilt, maar omdat de Meesteres het je opdraagt. Jezelf afrukken op bevel. Zo’n opdracht kan als vernedering gebruikt worden, vooral als het je niet lukt om een stijve lul te krijgen. Maar het kan natuurlijk ook als een vorm van beloning gelden, met name als je klaar mag komen. Als je geen orgasme mag hebben, kan het als een vorm van tease and denial beschouwd worden; orgasme-controle. Dan is het dus gelijk een strafmogelijkheid.

Hoe dan ook is het de Meesteres die bepaalt wat er gebeurt en wanneer. Als slaaf of onderdanige trek je nou eenmaal altijd aan het kortste eind. En is dat kortste eind jouw kleine piemeltje? Of denk jij een enorme paal te hebben waar je aan kan blijven rukken? Ben jij niet bang om aan de Meesteres te laten zien wat je in huis hebt? Of beter gezegd: in je broek. Of nog beter gezegd: uit je broek. Verplicht masturberen voor de Meesteres. Presteren onder dwang. Misschien moet je dat in je baan ook al, maar dit is toch wel even wat anders.

Ga maar eens netjes op je knietjes voor me zitten en neem je pik maar in je handen. Streel maar eens, van boven naar beneden. Zachtjes, met je vingertoppen en daarna wat harder met je nagels krassend van je eikel naar je balzak. Ga ook maar eens over je ballen met je nagels en knijp er zachtjes in. Nu wat harder knijpen en nog wat harder. Denk erom dat je echt hard knijpt… want anders doe ik het! En je kan er zeker van zijn dat wanneer ik je moet helpen, het cock and ball torture wordt. CBT of pikmarteling. Ook lekker, maar dan vooral voor mij. 😉

Dit verplichte aftrekken was ook een beetje als beloning voor jou bedoeld, dus ook lekker voor jou. Je was al een maand niet klaargekomen en dan mag je je nu heerlijk aftrekken. En dan mag je ook nog kijken naar mij. Móet je kijken naar mij. En dan speel je niks klaar? Alleen maar dat zielige plassertje van je dat niet echt stijf wil worden? Wil je daarmee zeggen dat de aanblik van de Meesteres je niet opwindt, slaafje? Ik geef je een eenvoudige opdracht… trek je af, ruk je klaar. Hoe vaak heb je dat in je leven al gedaan? Hoe moeilijk kan het zijn? En dan nog het beeld van je prachtige dominante Dame voor je… maakt dat je niet geil?

Vind maar een manier om je pik stijf, dik en hard te krijgen, slaaf! Binnen 5 minuten, want langer geef ik je niet meer. Daarna gaat de kuisheidskooi gewoon weer om je lul en ballen heen, slot erop en de sleutel om mijn nek. Totdat ik je een volgende keer weer “vrij laat”, maar ja, wanneer is dat? Over een week, of weer pas over een maand? Ik zou dus maar flink doorrukken, slaaf. Harder trekken, sneller met je hand over je piemel heen en weer, heen en weer, heen en weer. Het zou toch jammer zijn als het weer niet lukt, net als vorige keer.

Aftrekken dus, en snel! Je hebt nog 4 minuten. Ik zie al wel wat voorvocht, maar of je nog een orgasme krijgt in 4 minuten? Je lekt nu wel op mijn schone vloer, klein smeerlapje. En zo direct dan misschien nog wat klodders sperma er achteraan. Kom jij spuitend klaar? Dan kan je gericht in je handen spuiten. Want alles wat je morst, wordt weer keurig netjes opgeruimd, dat begrijp je zeker wel? Door jou natuurlijk. En zonder doekje of spons. Je slaventong kan je gebruiken om de studiovloer schoon te likken.

Zeg, komt er nog wat van slaafje? Grote mond als je binnen komt, maar geen grote pik als het moet. Ah, daar gebeurt eindelijk iets…! Goed zo. Ja, nog even! Trekken, trekken… ja, ja! Goed zo, slaafje. Nu mag je klaar komen. Nu! Ja, braaf zo! Alleen jammer voor jou dat je toch behoorlijk wat sperma in de ruimte hebt gespoten. Begin maar met de schoonmaak, zou ik zo zeggen. Ik kom zo direct wel inspecteren of alles schoon is…