Verplicht exhibitionisme

Verplicht exhibitionisme

Exhibitionisme is de neiging of fetish om je zelf te laten zien aan anderen, in het openbaar. Deels of geheel naakt, maar dat hoeft niet per se. Wel gaat het vaak om het tonen van de geslachtsdelen, maar die kunnen ook door kleding bedekt zijn. Het jezelf tentoonstellen aan onbekenden geeft bij dit alles seksuele opwinding. Het tegenovergestelde van exhibitionisme is voyeurisme. Dat is het genot halen uit het al dan niet stiekem bekijken van anderen, bij voorkeur als zij seks bedrijven of ook het bekijken met de focus op de geslachtsorganen.

Exhibitionisme in het openbaar is in Nederland bij wet verboden en natuurlijk doe ik niet aan illegale praktijken. Maar in onze SM studio HouseOfSubmission te Den Haag, of op een fetish party waar ik je mee naar toe kan nemen is dat natuurlijk wel mogelijk. In een iets beperktere setting kan ik je wel opdragen om bijvoorbeeld boodschappen voor mij te gaan doen met een halsband om. Gewoon openlijk zichtbaar voor iedereen op straat. Maar het mooiste is en blijft natuurlijk helemaal naakt.

Zou jij dat spannend vinden, als de Meesteres je opdraagt je uit te kleden, in de wetenschap dat er zo direct meer mensen gaan komen? Je kent ze allemaal niet, of misschien sommigen toch wel. Het BDSM wereldje is ten slotte klein en misschien heb je de een of andere persoon wel eens op een party gezien. Of zij hebben in ieder geval jou gezien, toen al. Want ook toen liep je rond, helemaal naakt. In je blote piemel, terwijl de meeste andere gasten in fetish outfits op de dansvloer zich vermaakten, af en toe een blik op jou werpend en naar je wijzend.

Maar nu sta je bij mij, in de studio. Helemaal naakt? Nou, nee. Niet helemaal, want je hebt een halsband en polsboeien om. Maar verder helemaal bloot. Misschien zal ik zo direct je pik en ballen nog afbinden, met een mooie strik eromheen. Want het is de bedoeling dat je zo direct op de gang gaat staan, ter verwelkoming van al mijn gasten op de Open Dag. Niet dat je ze aan moet spreken… het is de bedoeling dat je als een soort meubelstuk stil blijft staan, maar wel goed in het zicht.

Wordt je al zenuwachtig? Vind je het eng? Aan je stijve pik te zien vind je het in ieder geval nu al opwindend genoeg. En de avond is nog niet eens begonnen.

Als je niet herkend wil worden, kan ik je eventueel nog wel een masker opzetten, maar de rest blijft naakt. En als je niet stil kan blijven staan, wil ik je ook nog wel vastbinden, maar dat is het dan. Ik wil absoluut voorkomen dat je in het bijzijn van mijn gasten uit pure lust aan je lul gaat trekken, dus misschien zet ik je armen sowieso wel achter je rug vast met je polsboeien. Nou, we zullen wel zien hoe goed je het doet en hoe goed je je in kan houden.

Heel misschien, als ik na afloop van de avond tevreden met je ben, mag je wel verplicht voor me masturberen, maar nu eerst verplicht exhibitioneren… Ga maar vast staan, ik verwacht de eerste mensen over 5 minuten. Dan ga ik voordat iedereen komt even een sigaretje roken en ondertussen mijn nieuwe standbeeld in de gang bewonderen. 😉 Kijken naar de vormen van je lijf, naar die stijve piemel die recht vooruit staat. Met die mooie strik eromheen!

Kijk niet naar me! Anders blinddoek ik je! Ik kijk wel naar jou, dat is meer dan genoeg. Ah, daar gaat de bel…