Vernedering

Vernedering

Vernedering kan in SM sessies gebruikt worden om een slaaf of onderdanige te kleineren en om de machtsverhoudingen tussen een Meesteres en de sub duidelijk te maken. Doordat de Domme haar slaaf kan vernederen zoals zij wil, wordt duidelijk dat de slaaf weinig of niets waard is. Hij of zij heeft niets in te brengen en de slaaf kan gebruikt en misbruikt worden zoals de Meesteres dat wil.

Natuurlijk is vernedering niet voor iedereen geschikt. Vernedering hoeft dan ook niet in een SM spel voor te komen, maar voor de slaven en slavinnen die zich minderwaardig (willen) voelen ten opzichte van hun dominant is dit aspect van BDSM vaak wel zeer gewenst of zelfs onmisbaar.

De vernedering kan in verschillende vormen tot uiting komen. Zo kan iemand tot zo weinig mogelijk, of een ding teruggebracht worden, zoals dat gebeurt bij menselijke meubelstukken of human furniture. Een persoon dient dan bijvoorbeeld als stoeltje, voetenbankje of bijzettafeltje. Maar iemand kan ook vernederd worden door hem of haar als vuil te behandelen, of zelf vuil te laten worden. Dat kan bijvoorbeeld door iemand door de modder te laten rollen, te bespugen, onder te plassen. Voor anderen voelt het vernederend als ze als een kind behandeld worden, door ze voor straf in de hoek te laten staan. Of als dier behandeld, door ze met een varkensmasker over de grond rond te laten kruipen. Of een hondenmasker, of met een paardenmasker als human pony. Maar ook zonder masker en zonder doggie play of pony play kan kruipen en het laag bij de grond houden van een slaaf of sub als vernedering gebruikt worden.

Tot op de grond vernederd, zo zie ik mijn slaven ook graag. Helemaal teruggebracht tot een nederig niets, laag bij de grond waar ik je kan wegschoppen en vertrappen, nog minder waard dan het vuil onder de zolen van mijn prachtige hoge laarzen. Vandaag kruip jij rond en zorg je ervoor dat je niet uitkomt boven de rand van mijn laars. Niet met je handen, niet met je hoofd, nergens mee.

Open je mond. Ik wil erin kunnen spugen als ik daar zin in heb en ik wil je kunnen gebruiken als asbak. Veel meer zal je niet kunnen betekenen voor me, maar dan ben je tenminste nog ergens goed voor, nietsnut! Verder open! Zo spuug ik er iedere keer naast en wordt alleen mijn vloer maar nat. Kom, lik mijn kostbare speeksel van de vloer. En snel een beetje, want mijn as valt al bijna van mijn sigaret.

Zo, ga nu maar weer op je rug liggen en wijd open die mond. Verder open, zei ik toch? Of moet ik hem met een paar flinke klappen in je gezicht verder open slaan? Flinke faceslapping, zodat je met roodgloeiende wangen eindelijk doet wat ik je zeg? Nergens goed voor, ik zei het al… Het lijkt wel of je geen enkele opdracht goed uit kan voeren. Denk je er nog om niet boven mijn kniehoogte uit te komen? Want het zag er net gevaarlijk hoog uit. Gevaarlijk voor jou natuurlijk, wel te verstaan…

Denk je dat je een eenvoudige opdracht als jezelf klaar trekken voor mij nog wel voor elkaar krijgt? Of lukt zelfs dat niet eens, verplicht masturberen? Met dat kleine piemeltje van je wordt het sowieso niets, lijkt het wel. Hij wordt niet eens stijf. Zelfs mijn pink is groter…

Wordt je niet opgewonden van je Meesteres? Kan je dan echt helemaal niets? Je bent het niet eens waardig om mij te zien. Hier, laat me je blinddoeken. En een mondspreider knevel in je mond, zodat hij eindelijk eens goed open blijft staan.

Ga maar weer liggen, het enige waar je goed voor bent. De Meesteres moet namelijk nodig… veel te veel gedronken blijkbaar, dus je wordt mijn toiletslaaf. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk doorslikt slaaf, want alles wat ernaast gaat en op de vloer terecht komt, lik je weer keurig netjes op! Je verlaat de studio niet voordat alles opgelikt en droog is, voordat je onder me vandaan kruipt. En niet te langzaam allemaal… ik zal je met de zweep even wat aansporen. Ik heb nog meer te doen vandaag. Echte slaven ontvangen bijvoorbeeld, waar ik wél wat aan heb! 😉

Jij bent de naam slaaf niet waardig. Voor mij ben je niet meer dan een ding. Misschien kan ik je vandaag nog gebruiken als bijzettafeltje of voetenbankje, maar ik betwijfel of je dat kan. Het beste kan ik je maar gewoon negeren. Probeer me gewoon niet te storen en kruip weg in de hoek, dan denk ik ondertussen nog even na over waar ik je voor kan gebruiken. Dat is al moeilijk genoeg.