Travestie

Travestie

Travestie betekent het gekleed gaan als iemand van de andere sekse. Vaak zijn het mannen die zich in vrouwenkleding vertonen, compleet met make-up, sieraden, pruik etc. Maar soms zijn het ook vrouwen die zich mannelijk kleden. Bij vrouwen spreekt men dan van travesti, bij mannen van travestie. Sommige travestieten voelen zich ook echt als lid van het andere geslacht en dan vloeit het op termijn over in transseksualiteit. Maar voor veel travestieten is het zich zo nu en dan verkleden als vrouw voldoende.

Bij mij in de SM studio House Of SubMission te Den Haag heb ik de beschikking over meer dan genoeg kleding voor je om als chique dame voor de dag te komen. Of sexy uitdagend, hoerig zelfs. Misschien is dat juist wat je wil. Maar je kan natuurlijk ook je eigen garderobe meenemen, dan weet je zeker dat alles past. 😉

Als een echte dame loop je door de studio. Wat zie je er galant uit, op je hoge hakken. Wel wat wiebelig nog, maar het is dan ook je eerste keer. Voor een beginneling doe je het uitstekend. Altijd al gedroomd van travestie en nu dan eindelijk die eerste stap gezet. Letterlijk en figuurlijk de eerste stap. De eerste stap, over de drempel van de SM studio House of SubMission in Den Haag en daarna de eerste stap in die hoge pumps, met hakken van wel 10 cm.

Voor we zover kwamen was er eerst het gesprek, met al je verlangens. Je vrouwelijke kant, je fetish voor zijden blouses en kanten ondergoed. Van te voren had je je thuis al overal geschoren, helemaal onthaard. Want een panty waar de herenharen haast doorheen steken, dat ziet er absoluut niet vrouwelijk uit. Maar nu, zoals je voor de Meesteres heen en weer paradeert, zie je er op en top als een Dame uit.

Je haar met lange lokken mooi opgestoken. Wel een pruik weliswaar, maar zo’n pruik waarvan je niet ziet dat het er één is. Je gezicht prachtig opgemaakt, met stralende ogen omgeven door lange wimpers en kleurige oogschaduw. Mascara is niet nodig bij deze wimpers, ze zijn uit zichzelf al lang en zwart genoeg. Het moet ook weer niet te overdreven worden… op deze manier zie je er heel natuurlijk uit. Mooie rode lippenstift en wat rouge op de wangen. Echt zoals een dame zich opmaakt voor een avondje uit.

De chique parelketting valt naar beneden tot net boven het decolleté van je BH, die extra vrouwelijke vorm geeft aan de prachtige zachte zijden blouse. De bovenste knoopjes open, super spannend naar wat er onder te zien is, maar dat nét allemaal verhullend. Daarmee ook niet ordinair, maar wel enorm sexy. Onder de blouse een prachtige rok, van een goede kwaliteit gladde stof. De rok valt net boven de knie, waardoor je onderbenen goed zichtbaar zijn. Goed zichtbaar daardoor ook je kuiten, die goed strak staan door de hooggehakte zwartleren pumps met peeptoe voorkant. En de hoge hakken zorgen er ook voor dat Je billen mooi naar achteren staan.

In de rok een sexy split, aan de zijkant, die van beneden naar boven loopt tot nét onder het kruis. De split verhult, net als je decolleté, precies datgene wat je eigenlijk wilt zien, maar laat daarmee des te meer over aan de fantasie. Enigszins verhullend is ook de peeptoe van de pumps, maar die laat wel genoeg ruimte aan de tenen om een mooie rode felle nagellak te laten zien. Dezelfde nagellak komt ook terug op de nagels van je handen en vormt een mooi geheel met je lippenstift. Zo ben je van top tot teen getransformeerd van man tot dame.

Nu alleen nog beter leren lopen op de hakken en je kan zo de straat op! Lijkt het je leuk om met mij te gaan lunchen, ergens in Den Haag? Samen uit met de Meesteres, maar dan net als vriendinnen? Winkelen en kleding passen? Hoe spannend is het om de reacties van het winkelpersoneel te zien? Zien ze überhaupt iets aan je? Of hebben we ons werk zo goed gedaan dat niemand ook maar iets merkt? Of vind je het juist wel spannend als de mensen toch iets merken? Je argwanend aankijken, omdat ze iets vermoeden? In dat geval kunnen we nu al gaan, terwijl je nog op je hakken loopt te wiebelen. Zullen we gaan? Wanneer spreken we af? 😉