Trampling

Trampling

Trampling is het staan op iemand anders of er overheen lopen. Letterlijk betekent het trappen of vertrappen en dat kan er natuurlijk ook bij, door met de voeten te stampen of te springen op het lichaam van de ander. Trampling kan dan ook behoorlijk pijnlijk zijn, vooral als het uitgevoerd wordt met scherpe naaldhakken. Maar ook met blote voeten kan het staan en lopen op iemand voor pijn zorgen. Het ademen wordt moeilijk, wat onderdeel van een breathplay fetish kan zijn.

Trampling kan naast blootsvoets dus ook met allerlei soorten schoenen, laarzen en zolen. Sommigen hebben naast trampling dan ook een voetfetisj of schoenfetisj. Als dominant kan je iemand waar je bovenop staat ook makkelijk je voeten of schoenen laten kussen of likken. Dan komt er een stukje vernedering bij.
Trampling kan daarnaast ook vernederend zijn, omdat de een ver boven de ander staat, letterlijk, en de ander onder de voet, laag bij de grond, misschien wel in het vuil op de vloer ligt. Met mijn hele persoon als Meesteres sta ik natuurlijk ver boven je en met mijn volle gewicht op mijn killer highheels sta ik boven óp je! Met mijn naaldhakken druk ik diepe putjes in je slavenlijf, diep in je vlees. Voel je hoe mijn voeten dieper en dieper in je wegzinken, naarmate ik langer en langer blijf staan?

Ja, natuurlijk voel je het! Ik zie het aan je gezicht, dat langzaam van rood naar roder, roodst wordt. Je wilt toch niet zeggen dat ik te zwaar ben, slaafje? En je weet dat je een stopwoord hebt, toch? Dan kan ik daarna altijd nog verder tramplen op blote voeten, zodat je de felle pijn van mijn scherpe hakken in ieder geval niet meer hoeft te voelen. Of heb je liever dat ik mijn nylon kousen nog aan houdt? Je zegt het maar hoor, deurmatje. Ik luister toch niet naar je! Hahahaha, geintje. 🙂
Natuurlijk luister ik wel en zie ik wel wat ik met je wensen doe. Maar heb je nog adem over om je wensen uit te spreken? “Ja Meesteres”, pers je er met moeite uit. “Ah, dus er komt nog geluid uit! Eens zien of ik er meer geluid uit kan krijgen door wat op en neer te springen.” Want trampling hoeft voor mij niet beperkt te blijven tot alleen maar staan of lopen.

Mppfff, hmmpf, oemmpff, mmppfff, uuummff, hmmmpff. Hahaha, wat een leuke geluidjes! En wat gebeurt er dan als ik met mijn volle gewicht achterover geleund op mijn hakken ga staan? Hoe ver kan ik in je buik verdwijnen? 😉 Wat kan je allemaal aan? Ik wil mijn nieuwe trample slaaf toch even goed uittesten…

Ik zie dat je het nu toch wel echt erg moeilijk krijgt… kom, trek mijn pumps maar eens uit. Uh, uh, uh… niet met je handen! Met je tanden! Of eigenlijk… met je mond. Want pas op dat je het mooie gladde leer niet beschadigt! Geef eerst maar een onderdanig kusje op de zool uit dank voor de vele aandacht en neem daarna de hoge hak maar voorzichtig tussen je lippen. Ja, dat is zwaar hè? Als ik zo op één been op je sta…

Goed zo, nu naar de andere kant, de andere pump uittrekken. Hmmmm, wat zal de Meesteres nu eens gaan doen? Trek ik mijn hoge knielaarzen aan, of… ach nee, ik ben in een goede bui vandaag. Ik maak het je makkelijk en ga verder op blote voeten. Dan kan je ze gelijk even masseren, je bent er nou toch! Hahahaha. Eén voor één, terwijl ik met mijn andere voet boven op je blijf staan natuurlijk, net zo lang tot je klaar bent. En ik bepaal wanneer je klaar bent, dat had je zeker al begrepen slaaf?
Tja… dacht je net dat het makkelijk werd, weet je Meesteres er met een mindfuck tóch weer wat anders van te maken. Hmmmm, lekker hoor slaafje, die voetmassage. Ik blijf nog even staan! 🙂

En waag het niet te gaan klagen. Mijn laarzen met stilettohak liggen nog ongebruikt klaar. Ik trek ze met alle liefde voor je aan, om je te laten voelen hoe echte dunne hakken aanvoelen. Geef me even een paar tellen om ze aan te trekken, of moet je snel weg? Oh, je kon niet weg… er stond iemand bovenop je. Komt dat even mooi uit! En nou je er toch bent, terwijl ik op je sta, lik ze gelijk maar even heel goed schoon!