Tepelmarteling

Tepelmarteling

Tepelmarteling of nipple torture. De naam zegt het al: het martelen of pijnigen van de tepels. Door met mijn vingers of nagels in je tepels te knijpen jou pijn doen. Als mijn vingers of nagels voor jou niet genoeg zijn om je op de knieën te brengen, kan ik nog gebruik maken van tepelklemmen. Deze klemmen zijn er in verschillende soorten, van relatief zachte, kleine knijpertjes met rubber einden, tot gemeen harde met gekartelde krokodillenbekjes. Amerikaanse vlinderklemmen of een gewone lijmtang. Om de tepelmarteling nog erger te maken, kan ik aan de klemmen ook nog gewichtjes hangen…

Voor de echte die-hards of masochistische pijnslaven heb ik ook nog naalden genoeg om door de tepels heen te steken. En omdat naalden en klemmen meestal van metaal zijn, kan dit alles ook nog gecombineerd worden met electro, om de tepel marteling helemaal compleet te maken!

Zo’n kleine ruimte en zóóó veel pijn. Hoe kan dat nou? Zou de Meesteres er iets mee te maken hebben? 😉

Alle aandacht van je strenge domina geconcentreerd op een vierkante centimeter. Of eigenlijk nog minder. De tepel en de tepelhof. Daar draait het allemaal om. Mijn scherpe nagels er omheen, die in je slavenvlees klauwen. Je tepels tussen mijn vingers rollend en knijpend, terwijl ik je beveel je Meesteres diep in de ogen aan te blijven kijken. Of misschien blinddoek ik mijn slaafje juist wel, zodat je niet ziet welk martelwerktuig ik als volgende ga gebruiken. Zo blijft alles een verrassing. Leuk toch? Ik kan me voorlopig nog wel even vermaken met al mijn speeltjes.

En aangezien jij stevig strak vastgebonden staat aan het kruis, kom jij hier voorlopig ook nog niet weg…

Hmmm… een Wartenberg wieltje. Langzaam draaiend over je tepelhof en dan met wat meer druk dwars over je linker tepel heen. En weer terug, met nog wat meer druk. Eens zien of de rechter tepel net zo veel kan hebben. Of misschien zelfs meer? Oei, aan het kronkelen van je lijf te zien lukt het nog maar net.

Misschien zijn je tepels nog niet goed opgewarmd en moet ik ze eerst even warm slaan met mijn rijzweepje? Net zo lang slaan tot de huid mooi rood is en lekker warm. Als het te heet wordt kan ik het altijd nog af koelen met ijsblokjes. Te koud? Met wat gloeiend kaarsvet eroverheen is dat zo weer opgelost! En dat kan ik er dan weer mooi afslaan met mijn zweepje. Of eraf krabbelen met mijn roodgelakte nagels.

Want ik moet ten slotte wel goed kunnen zien waar ik de vlinder tepelklemmen plaats. Het zou toch zonde zijn als de cloverclamps er al weer snel af zouden glijden? Op de juiste plek knijpend, komen juist je tepels zo mooi strak staand naar voren, waardoor er alle ruimte is om er een naald doorheen te steken. Of twee. Misschien zelfs drie? Als er plek is. Hoe groot zijn jouw tepels? Kan je het aan?

Wat zeg je? Makkelijk? Dan hang ik nog wat gewichten aan de tepelklemmen en laat ik je een poosje met rust. Wat elektro erop en je hoort mij niet meer. Maar of ik jou ook niet meer hoor? Ik denk dat je me heel snel roept. Om genade. Maar krijg je dat? 😉