Studio huur

SM studio te huur

Een goed uitgeruste BDSM studio met allemaal kwaliteitsmateriaal SM attributen is niet altijd even makkelijk te vinden. Voor Den Haag en omgeving is het in ieder geval geen probleem; de studio van Meesteres Kate en Meesteres Illucia staat namelijk tot uw beschikking, mocht u eens een keer een SM studio willen huren. Onze studio heet House of SubMission en is gelegen aan de Thomsonlaan 109A te Den Haag. Dit is in een rustige buurt van Den Haag en de studio is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed en makkelijk te bereiken.

De studio is zeer compleet ingericht en uitgerust met alle mogelijke denkbare SM accessoires en meubels, waaronder bijvoorbeeld aan klein materiaal dingen als bondage touw, knijpers, klemmen, gewichten, zwepen, canes, maskers, voorbinddildo’s, halsbanden, hand- en polsboeien, kaarsen, hooggehakte schoenen en laarzen enz. enz. Aan groot materiaal kunt u denken aan bijvoorbeeld een heuse cel met traliepoort, bondagebank, spanking bank, andreaskruis, elektrische takel, een draairad, een bed met ruime kooi eronder, bodybag etc.

Kortom: onze studio biedt meer dan genoeg mogelijkheden om u volledig uit te leven en uw sub, slaaf of onderdaan in alle mogelijk denkbare posities vast te zetten, te plagen, te martelen en te belonen. Bent u met meerdere personen, dan is dat ook geen enkel probleem, want de studio bestaat uit twee volledig ingerichte SM ruimtes. Ook leuk om af te wisselen! Zo verveelt het nooit, al zal het dat toch al niet snel doen met alle mogelijkheden waar u over kunt beschikken bij de huur van onze studio.

Bij de huur inbegrepen is het gebruik van zaken als condooms, glijmiddel, handdoeken en badjassen. Deze laatsten zijn ook handig als u gebruik wilt maken van de luxe badkamer met bubbelbad en aparte douchecabine.

Gebruik van de keuken is inclusief drankjes in de koelkast.

Mocht het geschreeuw van uw slaaf u te veel worden, dan is er een muziekinstallatie aanwezig en de studio is overal voorzien van centrale verwarming.

Voor welk doel u de studio ook wilt huren, hij is te huur per uur, per dagdeel of voor een hele dag. Bijvoorbeeld als u thuis niet de mogelijkheid heeft om een SM spel te spelen, maar natuurlijk ook als u eens een keer wat anders wilt, in een andere omgeving wilt spelen, of met de aanwezige toestellen wilt experimenteren.

Overnachten in de studio is niet mogelijk.

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave kunt u contact opnemen met telefoonnummer 06 – 2753 4703 (bereikbaar op werkdagen van 12 tot 22 uur) of via email op doma_@hotmail.com.

Wilt u eerst even virtueel in de studio rondkijken, dan kan dat op onze website www.houseofsubmission.nl. Ook kunt u een impressie van de studio krijgen tijdens onze open dagen, die wij regelmatig organiseren.

Met alle mogelijkheden van onze studio heeft u bijna de garantie op een onvergetelijke SM ervaring. U bent van harte welkom!