Strafsessie

Strafsessie

Een strafsessie is bij mij ook ECHT een strafsessie. Dat betekent dus dat jij iets gedaan of gelaten hebt waarvoor je straf verdient. Het kan zijn dat jouw eigen Meester of Meesteres vindt dat je straf verdient en dat zij de uitvoering van de straf aan mij overlaten. Gewoon omdat zij om wat voor reden dan ook de straf zelf niet willen of kunnen uitvoeren. Natuurlijk kunnen zij mij aangeven hoe ze de straf uitgevoerd willen hebben en daar zal ik mij dan ook nauwkeurig aan houden. Ik let dus goed op wat zij willen, maar voor jou ken ik uiteraard geen genade. Een genadeloze afstraffing is de enige manier om je tot inzicht te brengen. Misschien laten ze ook wel de uitvoering van de straf over aan mijn inzicht en ervaring en ook in dat geval geldt er voor jou geen genade. Je zult je straf moeten ondergaan van begin tot eind.

Het kan ook zijn dat je zelf uit eigen beweging komt. Misschien heb je geen Meester of Meesteres, maar vind je wel dat je voor een misstap of fout een straf hebt verdiend. In zo’n geval bespreken we kort wat je verkeerd hebt gedaan, waarom jij denkt dat je straf hebt verdiend en daarna begint de sessie. Dus geen wensenlijstje van jou met hoe jij vindt dat de straf eruit moet zien. Ik bepaal als Meesteres welke straf jij krijgt, ik bepaal hoe lang die duurt en ik zorg ervoor dat de straf hard genoeg is om jou je lesje te leren. Reken maar dat je je misstap in het vervolg wel uit je hoofd zal laten! Ook nu weer geen genade voor jou als slaaf, dus weet waar je bij een strafsessie aan begint! Na het begin is er geen weg terug en ik ga door tot het eind.

Houdt er ook rekening mee dat je hoogstwaarschijnlijk met sporen op je lijf de studio in Den Haag zult verlaten, want straf is nogmaals écht straf. Geen lekkere straf, maar straf zoals straf bedoeld is. Hard, meedogenloos, streng en pijnlijk. Het maakt me niet uit of je gaat schreeuwen of probeert weg te komen. Ik heb genoeg mogelijkheden om je vast te zetten en monddood te maken. In een stevige bondage vastgezet en met een mondspreider als knevel in, nog afgeplakt met wat tape, hoort niemand je en kun je geen kant meer op. Helemaal hulpeloos en machteloos overgeleverd aan mij, de strenge Meesteres die vandaag jouw beul wordt. Zo voelt het tenminste al wel, want je billen schroeien van de pijn en je rug voelt aan alsof hij in brand staat. Nu al, en dat is pas tien minuten nadat we begonnen zijn. Daarom moest je ook wel vastgezet worden.

Voordat de Meesteres verder gaat met de geseling van je rug en billen krijg je nu ook nog zeer gemene klemmen met diep in het vlees bijtende krokodillenbekjes op je tepels en je balzak en tot overmaat van ramp komen er ook nog zware gewichten aan te hangen, waardoor het lijkt alsof je tepels eraf getrokken worden. En je balzak? Geen tijd om aan te denken, want de volgende snijdende slag van de bullwhip treft je rug alweer en alle pijn trekt daarnaar toe. Slag na slag van de gemene zweep treft fel op je huid en lijkt hem open te scheuren. Je schreeuwt het uit van de pijn, maar het geluid verstomd tegen je mondknevel en de over je mond geplakte tape. Je probeert je los te rukken uit de bondage, maar het is allemaal tevergeefs. De Meesteres heeft je goed vastgesnoerd en het is onmogelijk om los te komen.

Nu gaat de aandacht van de Meesteres weer volledig naar je billen. Gewapend met een dikke cane laat ze klap na klap het harde rotan op je kont neerkomen. Net zo lang tot beide billen vuurrood zijn. Rood van het bloed, of…? Dat hangt van je straf af!