Spitting

Spitting en spugen

Naast het geven van een golden shower, wat je bij mij echt moet verdienen, kan ik je als slaafje ook goed vernederen met mijn spuug. Maar wat voor de ene slaaf vernederend is, is voor de andere sub of bottom juist weer een beloning. Want hoe sensueel intiem en waardevol is het wel niet, als je een stukje lichaamsvocht van je Meesteres mag ontvangen? Wat heb je daar allemaal voor over? Spitting als beloning. Want kijk… er is niet veel voor nodig om jou onder te spugen als straf. Laat dat maar aan mij over. Als ik daar zin in heb, of als ik het nodig vind om je even goed op je plaats te zetten, is het voor mij als je dominante Dame en meerdere erg leuk om je vol in je gezicht te spugen. Met je mond open verplicht mijn rochel moeten ontvangen. En zorg ervoor dat je alles goed opvangt en geen druppel van mijn kostbare vocht verspilt! Want dan wordt je straf alleen maar erger… Hoe leuk is het niet om dit te combineren met een blinddoek. Leuk voor mij tenminste, wat jij ervan vindt interesseert me niet.

De klodders slijm en spuug vliegen in het rond en jij moet er maar voor zorgen dat je alles opvangt. En doorslikken! Alles wat er langs gaat en wat je laat vallen, laat ik je zo direct van de vloer oplikken. Heel misschien loop ik er eerst nog even doorheen met mijn leren laarzen en mag je mijn zolen helemaal schoonlikken. Maar dat is dan meer een eer en niet echt een straf.

Spuug als beloning. Bijvoorbeeld voor een uitgedroogde mond, omdat je al urenlang aan mijn voeten ligt en mijn laarzen likt. Of misschien gebruik ik je op dat moment net als menselijke asbak en wil ik mijn peuk op je tong uitdrukken. Met een klodder spuug van mij erbij is dat een stuk minder pijnlijk, kan ik je vertellen. 🙂

Maar ik kan mijn saliva ook heel erotisch gebruiken, door van mond tot mond lange slierten speeksel te laten glijden. Van mijn mond naar jouw mond natuurlijk… niet andersom! Jij en de Meesteres rechtstreeks verbonden door een draad mondvocht. Jij liggend op de grond en ik hoog boven je uittornend, staand met je hoofd tussen mijn hoge hakken. Langzaam laat ik de klieders naar beneden vallen, in je geopende mond. Met mijn slanke vingers en lange nagels smeer ik het vocht dat ernaast valt zachtjes rond je lippen. Steeds verder en verder er vandaan… grotere rondjes makend… over je kin, je neus, je wangen. Net zo lang tot je hele gezicht ondergesmeerd is met mijn goddelijke mondvocht.

En als je dan niet netjes rustig blijft liggen, kan ik er altijd nog een bestraffende spitting sessie van maken. Als je je erg stout gedraagt, kan ik dezelfde slanke vingers ook nog eens lekker tegen je natte wangen aan laten kletsen door een flinke portie faceslapping.

Kwijl je al bij de gedachte alleen?