Specials

Specials

Specials is niet een of ander bijzonder begrip uit de BDSM, maar onder deze menukeuze staan mijn bijzondere activiteiten die je elders niet zo snel zult vinden.

Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een SM sessie waarbij je de Meesteres volledig haar gang laat gaan. Natuurlijk bespreken we hierbij, net als bij alle andere sessies in de studio, van te voren jouw fantasieën en je grenzen. Maar binnen jouw grenzen laat je me helemaal de vrije hand. Het is dus niet zeker dat ik iets met je wensen doe. Wel kan je er zeker van zijn dat dit door mij zo genoemde meesteressen uurtje een verrassing voor je zal zijn. Alleen al het feit dat je niet weet wat ik met je ga dien, maakt deze speciale SM sessie super spannend.

Maar ook een avond als de slaven gangbang valt hieronder. Een hele avond lang samen met andere slaven gebruik en misbruik maken van elkaar. Bi-slaven onderling, maar ook hetero slaven met een slavin. Want ik zorg iedere keer dat ik zo’n slaven gangbang organiseer, een paar keer per jaar, dat er een slavin aanwezig is voor algemeen gebruik. Eventueel ook voor gast dominanten. En natuurlijk loopt de Meesteres zelf ook rond om leiding en begeleiding te geven. En waar nodig te straffen.
Houd de rubriek Nieuws in de gaten voor de eerstvolgende slavengangbang.

Samen met Meesteres Kate houd ik ook regelmatig een slavenavond in onze studio HouseOfSubmission. Dit lijkt een beetje op de slaven gangbang, alleen zijn er nu gegarandeerd twee Meesteressen aanwezig in plaats van één. Of er een slavin is, moet je maar afwachten. Maar er zijn zeker meerdere slaven en jullie zullen stuk voor stuk de Meesteressen moeten dienen en plezieren. Reken er maar op dat we jullie tegen elkaar uit zullen spelen! 😉

Ook leuk is de halve dag pas. Dit bied ik aan voor slaven die mij langer dan een korte sessie willen dienen. Geniet vier uur lang van mijn dominantie, mijn sadisme en mijn vindingrijkheid. Want in vier uur kan ik heel veel verschillende dingen bedenken waar ik je mee bezig kan houden. Van pijn tot vernedering, van dienstbaarheid tot machteloosheid. Uiteraard ook nu weer alles binnen de door jou aangegeven grenzen.

Tot slot de strafsessie. Deze is voor de echte die hard masochisten onder ons, omdat ik in een SM strafsessie geen enkel mededogen voor je heb en geen enkele genade ken. Gewoon straf zoals straf bedoeld is. Jij hebt iets fout gedaan en hebt daarvoor straf verdiend. Een ongenadige Meesteres staat voor je klaar, of je deze sessie nou zelf boekt of omdat je gestuurd wordt door je eigen Meester of Meesteres. Houd er rekening mee dat je de studio niet zonder sporen verlaat.