Spanking

Spanking

Spanking wordt binnen BDSM gebruikt als een verzamelnaam voor allerlei vormen van billenkoek. Billenkoek betekent het slaan op de billen van een persoon. Het slaan op de billen kan met de blote hand gebeuren, bijvoorbeeld op de “ouderwetse” manier van iemand “over de knie” nemen. Zoals ouders dat vroeger bij kinderen deden. Een flink pak op je broek met ferme klappen, dan weer links, dan weer rechts.

Het slaan kan letterlijk óp de broek, maar meestal gebeurt een spanking toch met de broek naar beneden, zeker binnen de SM scene. Soms, om te beginnen, op de slip of onderbroek en daarna de onderbroek ook uit en met de billen bloot. Op de blote billen heeft slaag natuurlijk veel meer impact en je ziet ook goed wanneer de huid roze of rood wordt.

Slaan op andere delen van het lichaam dan de billen valt strikt genomen niet onder spanking, hoewel er bij spanking soms ook wel delen van de (boven)benen meegenomen worden. Het slaan kan als gezegd met blote handen, maar de spanker kan ook allerlei slaginstrumenten  als hulpmiddel gebruiken. Denk daarbij aan slagwerktuigen als een plak, een paddle, cane, zweep, tawse, mattenklopper, etc. Ook meer eenvoudige, meer “gewone” voorwerpen als een pingpong batje, een haarborstel of een pollepel kunnen gebruikt worden; feitelijk alles waarmee je kan slaan voldoet.

Degene die slaat, noemen we de spanker, degene die geslagen wordt de spankee.

Soms is spanking verwerkt in een rollenspel, zoals strenge juf / stoute leerling, volwassene / ongehoorzaam kind, etc., maar dit hoeft natuurlijk niet. Een flink pak slaag kan ook gewoon omdat je als slaaf gewoon straf verdient, of omdat de Meesteres er zin in heeft. Zo doe ik zelf bijvoorbeeld niet aan rollenspel, maar gegarandeerd wél aan spanking! 🙂

Mijn handen zijn zeer geoefend en ze nemen jouw billetjes dan ook graag letterlijk en figuurlijk onder handen. KLETS, PETS, links en rechts steeds maar weer afwisselend op de ene en dan weer op de andere bil. Langzaam wordt je huid roder en roder. Bij mij over de knie, terwijl ik met mijn ene hand rustend op je rug met mijn andere hand je blote kont bewerk.

Niet zo spartelen, slaafje! Ik begin net en ben nog lang niet met je klaar. Je hebt vandaag echt een flink pak slaag verdiend, dus we gaan voorlopig nog even door…

Moet ik je spartelende benen soms tussen mijn benen klemmen? Geen probleem hoor. Maar mijn slagen zullen er niet minder hard om worden, integendeel.

OK, jij je zin. Je vraagt er zelf om! Met je benen stevig vastgeklemd kan je nu geen kant meer op. Eens zien wat je van mijn houten paddle vindt, of de leren plak met spikes. Waar waren we gebleven? Links of rechts? Nou ja, niet zo belangrijk. Je gaat 50 slagen met de plak en 50 met de paddle krijgen. En ik wil geen enkel geluid horen behalve het heerlijke kletsen van hout of leer op jouw naakte huid. Als ik ook maar één geluid van je hoor, verdubbel ik de slagen. Heb je me gehoord, slaaf? Bereid je dus maar voor op een stevige afranseling. Je zal de komende week bij het zitten nog vaak aan me terugdenken, dat beloof ik je!