Sounds

Sounds

Sounds, of sounding, ook wel cock stuffing genoemd, is een vorm van masturberen met behulp van zogenaamde dilatoren. Een dillator is een metalen staafje, gemaakt van chirurgisch staal en van oorsprong een medisch instrument, dat binnen de BDSM gebruikt wordt om de urinebuis op te rekken en de prostaat te stimuleren.
Dilatoren zijn er in verschillende diktes en natuurlijk wordt het pijnlijker om het staafje in te brengen naarmate de dikte toeneemt. Als er ook nog electro wordt aangesloten op de dilator sound wordt deze marteling extra pijnlijk. Maar het is ook mogelijk om met electro de prostaat juist extra te stimuleren en aangezien de G spot van mannen bij de prostaat zit, kan dit een hevig orgasme tot gevolg hebben.

Er zijn ook dilator sounds die vibreren. Deze noemen we een urether en dat geeft weer een hele andere sensatie. Vergelijk het maar met een vibrator voor je pisbuis. Erg stimulerend!

Voor het inbrengen van dilator sounds kan je het beste glijmiddel gebruiken. Pas op dat je geen beschadigingen aanbrengt in de urinebuis! Gebruik daarom ook geen andere voorwerpen. Hoewel je natuurlijk van alles in de plasbuis kan stoppen, is het echt niet aan te raden.

Het gevoel van zo’n hard staafje in je plasbuis, een echte dilator sound dus, samen met de vibraties en electro is iets wat je eigenlijk minimaal één keer in je leven gevoeld en meegemaakt moet hebben!

Bijvoorbeeld bij mij in de SM studio in Den Haag. 🙂 Ik heb een ruime collectie aan sounds in meerdere lengtes en diktes. Van dun tot dikker dan een centimeter doorsnede. Denk je dat aan te kunnen? Als het allemaal nieuw voor je is, begin ik natuurlijk met een smallere uitvoering, die ik voorzichtig en langzaam bij je naar binnen duw. Maar als dat goed bevalt en lekker aanvoelt, kunnen we misschien al snel verder met een dikker model en voor je het weet wil je misschien niks anders meer!

Ben je al wel een wat verder gevorderde SM’er, dan kunnen we het ook combineren met een wat strengere setting. Zo kan ik je bijvoorbeeld verplicht laten masturberen, maar nu mét een dilator sound in je stijve harde pik. Of ik maak je juist bewegingloos door je strak vast te binden op de bondagetafel. Mondknevel in en blinddoek voor, je piemel bloot en beschikbaar voor mij. Dan moet je maar afwachten welke dikte ik kies en wanneer ik hem naar binnen duw. Zou je schrikken bij de eerste aanraking van het koude chirurgische staal?

Super spannend natuurlijk, om niet te kunnen zien aankomen wat er op je afkomt, letterlijk en figuurlijk. En nóg spannender dat je je nergens tegen kunt verweren!
Erectie gegarandeerd. Als het niet van jouzelf komt, dan wel door de onbuigzame harde staaf binnenin.

Sounds like fun?