Slaven gangbang

Slaven gangbang

Een gangbang is een orgie, een seksfeest waarbij meestal één persoon seks heeft met meerdere andere personen, gelijktijdig of na elkaar. Het is dus een vorm van groepsseks en het vereist dat je niet bang bent om jezelf naakt aan anderen te tonen. Niet geschikt voor verlegen types dus! 😉
Als je exhibitionistisch van aard bent, is dit misschien juist weer wel wat voor jou.

De slaven gangbang is een SM party die ik enkele keren per jaar organiseer. Voor mij betekent de slaven gangbang een SM seksparty, waarop slaven onderling seks met elkaar kunnen hebben. Samen met andere slaven de Meesteres een hele avond dienen. Er is ook iedere keer een slavin aanwezig, die ik ter beschikking stel voor algemeen (safe) seksueel gebruik voor de aanwezige gasten. Ondanks de titel slaven gangbang zijn niet alleen onderdanige gasten van harte uitgenodigd om langs te komen. Ook dominanten zijn met nadruk van harte welkom. De slavin en eventueel de daarvoor openstaande slaven staan tot uw beschikking. Vanzelfsprekend zijn naast slaven ook andere slavinnen meer dan welkom bij de slaven gangbang.

Bi-slaven kunnen elkaar onderling onder mijn leiding sexueel gebruiken en ook voor de hetero slaven is er genoeg spannends te beleven. Naast het gebruik van de slavin, die geneukt en gebeft mag worden en die jou ook kan pijpen, is de SM studio deze avond natuurlijk ook gewoon ter beschikking. Dus als je niet genoeg je best doet, zal ik graag even een zweep van de muur pakken en je op die manier aanmoedigen beter je best te doen. En mocht je dan nog niet voldoen, is er meer dan genoeg BDSM materiaal aanwezig om je te straffen. Want actief meedoen is op de slaven gangbang wel gewenst. Of je nou onderdanig of dominant bent, maakt daarbij niet uit. Hoewel ik de dominante gasten natuurlijk niet zal straffen. 😉

Kan je je voorstellen dat je gepijpt wordt door de slavin, terwijl je van achteren anaal geneukt wordt door een andere slaaf? Of is het de Meesteres, die je kontgat met een voorbind dildo verwent?
Voor je ogen speelt zich een ander tafereel af… drie bi-slaven zijn met elkaar bezig. De een rimt de ander, terwijl een tweede de eerste aftrekt en de tweede de eerste tongzoent. Of daar lijkt het in ieder geval op, want je kan de lichamen niet meer goed uit elkaar houden nu er zelfs een vierde slaaf bijkomt en zich in de orgie mengt. Bovendien ben je veels te veel geconcentreerd op de slavin voor je op de grond en de ritmische bewegingen tussen je billen. Bij iedere stoot van achteren wordt je naar voren geduwd en daarmee verdwijnt ook iedere keer je stijve harde pik achter in de keel van de slavin.
Bijna kom je, maar je probeert het nog even in te houden, om je orgasme sterker te maken. Nog even, nog even, maar dan lukt het niet meer en kom je hevig spuitend klaar.

Ook een keer meemaken? De eerstvolgende slaven gangbang wordt steeds aangekondigd in de rubriek “Nieuws” op mijn site. Houd deze dus goed in de gaten als je eens een keer wilt deelnemen!

De kosten van deze avond zijn 175 euro en het duurt tot ongeveer 22:30 uur. Voor het gebruik van de slavin wordt een bedrag van 5 euro gevraagd, zijnde haar beloning. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten!

Aanmelden voor de slaven gangbang kan in verband met het beperkte aantal deelnemers uitsluitend vooraf bij Meesteres Illucia door middel van email doma_@hotmail.com of telefoon nummer 06-2753 4703. Zie voor mijn contactgegevens ook de pagina “Contact”.