Slaan

Slaan

Slaan. Hard en zacht slaan. Kort en fel, onverwachts, als in een corrigerende tik, of langdurig pijnlijk, als in een minutenlang ongenadig pak slaag. Slaan met de blote hand, of met allerlei slaginstrumenten. En dan heb ik het niet over muziek! Hoewel er hoogstwaarschijnlijk wel allerlei geluid uit je zal komen terwijl de Meesteres je slaat. En is het niet gelijk, dan tenminste toch wel na verloop van tijd.

Slaan is dan meestal ook iets voor sadisten en het geslagen worden voor masochisten. Bijna altijd gaat slaan wel gepaard met pijn. Ook als het gaat om slechts een enkele klap. Bijvoorbeeld bij het slaan met de blote hand in je gezicht, knalhard tegen je wang, met een afstraffende faceslap. Eenmalig of een paar keer snel achter elkaar, links en rechts. Of op je blote billen, terwijl je bij mij over de knie ligt voor een ouderwets portie billenkoek. Hoeveel klappen kan je verdragen? Hoe snel worden je billetjes rood? Heb ik misschien wat hulp nodig om je achterwerk mooi rood te krijgen? Hulp van de al eerder genoemde slagwerktuigen, die tot ware martelwerktuigen kunnen worden als ik er maar hard en lang genoeg mee sla.

Voor een over-the-knee spanking kan ik daarvoor goed een plak of paddle gebruiken, maar ook bijvoorbeeld een eenvoudige haarborstel of een tafeltennisbatje. Of een houten pollepel, gewoon uit de keuken. Ook leuk voor thuisgebruik! ūüėČ Do try this at home! Maar goed, we zijn nu niet thuis. Je bent bij de Meesteres in de SM studio in Den Haag en daar gaan de dingen toch net even anders‚Ķ

Misschien ben je wel hier voor een heftige en strenge strafsessie, waarbij ik zeker gegarandeerd wat hulpstukken zal gebruiken. Te denken valt aan een bullwhip of single tail zweep, maar ook aan bijvoorbeeld de vele canes en rattan roedes die ik in de studio tot mijn beschikking heb. En of je het nou goed of slecht doet als slaaf of sub… ik vind altijd wel een stok om mee te slaan, zoals het spreekwoord luidt! Altijd wel een reden om mijn onderdanen met harde hand op te voeden.

Het kletsen van huid op huid als ik je met de blote hand sla, geeft een heerlijk geluid. Maar daarnaast is het ook gewoon lekker om te voelen. Naarmate je huid roder en roder wordt, gaat hij ook meer gloeien en wordt hij warmer en warmer. En bij een voldoende opgewarmde huid kunnen we overgaan naar het wat zwaardere slaan. Lijfstraf voor gevorderden. Maar ik kan ook besluiten dat ik je op dat moment juist weer wat zachter aan wil pakken en dan mijn leren handschoenen aantrek. Dat geeft een andere sensatie, zowel voor jou als voor mij. Een ander geluid, een ander gevoel. Minder pijnlijk, denk je? Misschien, maar dat ligt aan de handschoenen. Denk maar niet te vroeg dat je er gemakkelijk vanaf komt, want dan ken je deze Meesteres nog niet!

Wat te denken van leren handschoenen MET ijzeren puntjes? Als ik je daarmee lang genoeg een goed pak voor je broek geef, worden je billen ook rood, misschien wel bloedrood. Letterlijk.

Voor faceslapping zijn die dan weer wat minder geschikt, maar ik heb gelukkig ook een leren handschoenpaar zonder spijkerpuntjes. Perfect voor jouw gezicht. Ruik maar eens aan het leer. En kus het maar eens eerbiedig. Netjes vinger voor vinger. Als dank voor de afdrukken die misschien overal op je lijf achterblijven zo direct. Of ga je liever zonder sporen naar huis? Dan zou ik maar héél goed mijn best doen om de Meesteres tevreden te stellen! Kus en ruik. Laat maar zien hoe veel je mij adoreert.