Regels

SM sessie regels

Regels. Een aantal voorschriften die ik met je af wil spreken om ervoor te zorgen dat een SM sessie die je bij mij boekt prettig en goed verloopt, voor ons allebei. Spelregels voor een SM spel, als je wilt. En of je nou wel of niet tegen je verlies kan, in dit spel win ik altijd! 😉

Het is een beetje als bij het bekende rollenspel grapje van de twee hamburger giganten. “Let’s roleplay. I’ll be Burger King and you be McDonald’s. I’ll have it my way and you’ll be loving it.”

Of “I have the pussy so I make the rules”. En dat is gelijk regel één: seks of intiem is tijdens mijn sessies niet mogelijk. De enige uitzondering waar seks mogelijk is, is tijdens een slaven gangbang met slaven onderling, maar ook dan is intiem met de Meesteres uitgesloten. Zie voor details over de slaven gangbang de betreffende pagina.
Ook raak je mij als slaaf niet aan, tenzij ik je dat opdraag, bijvoorbeeld om mijn voeten te masseren.

Een SM sessie vindt plaats in de studio HouseOfSubmission te Den Haag aan de Thomsonlaan 109A. Ik verwacht je daar natuurlijk op de afgesproken datum en tijd. Mocht je verhinderd zijn, laat het dan even weten, zodat ik niet voor niks zit te wachten.

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Alle spullen die ik tijdens een sessie gebruik, worden direct na het spel gereinigd en indien nodig ontsmet. Attributen als naalden worden natuurlijk maar één keer gebruikt. Ook aan persoonlijke hygiëne hecht ik grote waarde, zowel bij mijzelf als bij jou.
Voorafgaand aan een sessie is er de gelegenheid om te douchen of jezelf op te frissen, als je daar thuis niet de mogelijkheid voor had. Ook na een sessie is het uiteraard mogelijk om te douchen.
Bij voorkeur verschijn je intiem geschoren en als je een anaal spel wilt, verwacht ik dat je je thuis gespoeld hebt. Ook hiervoor is eventueel in de studio de mogelijkheid. Geef dat dan wel even van te voren aan bij het boeken van de sessie, dan houd ik er rekening mee.

Voorafgaand aan een sessie heb ik altijd even een gesprek met je over fantasieën en wensen, verwachtingen en voorkeuren. Als ze overeenkomen met de SM activiteiten die ik doe, kan ik daar in een sessie rekening mee houden. Waar ik zeker rekening mee houd, zijn grenzen en beperkingen. Dus heb je grenzen of (medische) beperkingen, geef die van te voren aan!
Ook spreken we altijd van te voren een stopwoord en safeword af, dat je tijdens een sessie kan gebruiken. Bij het safeword wordt de sessie tijdelijk even onderbroken, bijvoorbeeld om op adem te komen. Bij gebruik van het stopwoord stopt de sessie volledig. Je hebt dit dus altijd zelf in de hand.
Veiligheid staat voorop!

Ik ben in de studio aanwezig op woensdag en donderdag. Op andere dagen werk ik alleen op afspraak. Een SM sessie kan je direct bij mij boeken door middel van een mail naar doma_@hotmail.com of op telefoonnummer 06-2753 4703.

Prijzen van een sessie zijn telefonisch op te vragen.

Tijdens een sessie is verder van alles mogelijk. Kijk maar eens goed rond op mijn site wat allemaal. En wat er op de site niet tussen staat, daar kan je altijd om vragen. Ik sta voor veel open en nee heb je, ja kan je krijgen. Krijg je alsnog nee, houd het daar dan bij. Ga me niet om dingen vragen die ik niet wil doen.

Regels zijn er om gebroken te worden, zegt men wel eens. Bij Meesteres Illucia kan je dat beter niet uitproberen. Als je je expres niet aan de regels houdt, betekent dat het einde van de sessie en sta je snel weer op straat.

Maar zo gek zijn mijn voorwaarden niet en ik hoop je dan ook snel te zien op de Thomsonlaan voor een geweldig SM spel, waar je nog lang fijne herinneringen aan zult hebben! 