Publiekelijk spel

Publiekelijk spel

Publiekelijk spel staat binnen de BDSM voor een spel, een SM sessie in het openbaar. Openbaar kan betekenen dat de sessie bijvoorbeeld midden op straat plaatsvindt, tussen druk publiek. Het exhibitionistische of het schok effect is dan vooral wat het spel leuk maakt. Maar het kan bijvoorbeeld ook in het bos zijn, waar de kans dat veel mensen het zien natuurlijk veel kleiner is. In dat geval is het vooral de spanning dát er mensen kunnen komen die je zien, wat het openbare spel opwindend maakt. Maar een publiekelijk spel kan ook gedaan worden in een kleinere setting, bijvoorbeeld op een SM party of fetish party, of bij mij in de SM studio HouseOfSubMission in Den Haag, als er meerdere mensen aanwezig zijn om toe te kijken. Want hoe jammer is het eigenlijk wel niet, dat voor velen niet te zien is hoe mooi een SM sessie vaak kan zijn? Juist als zo’n sessie alleen in de SM studio plaats vindt, privé en teruggetrokken. Heel veel emotie en vertrouwen tussen jou en de Meesteres, onzichtbaar voor anderen. Zou het niet mooier zijn als hier veel meer mensen van zouden kunnen genieten? Als meer mensen dit zouden kunnen zien? Jij en ik samen, als slaaf en Meesteres, samen met een heleboel publiek?

Laat maar zien aan anderen hoe zeer jij de Meesteres vereert. Nu heb je nog een grote mond. Maar hoe is dat zo direct, als iedereen die ik heb uitgenodigd je kan zien? Je kan beoordelen? Veroordelen? Heb je dan nog zo’n grote mond, of kruip je dan liever in een klein hoekje weg, zodat niemand je meer ziet? Misschien moet ik je, om dat te voorkomen, sowieso maar vastbinden in het midden van de zaal. Maar goed, we zullen zien hoe je je gedraagt.

Ik wil wel eens zien wat er gebeurt als iedereen aan je mag zitten. Jij bent toch een aandachtshoertje? Een publiekelijke slet? Nou, ik zal er voor zorgen dat je aandacht krijgt! Eerst naar buiten om wat boodschapjes voor me te doen, met je slavenhalsband om. En laat ik niet merken dat je hem ook maar ergens afdoet! Door de drukke winkelstraten van Den Haag, midden tussen alle andere mensen op straat, in het openbaar. Ik heb wat spullen nodig voor alle gasten die ik uitgenodigd heb en jij mag die spulletjes halen. Sommige zijn wat moeilijker te vinden, maar dan vraag je het maar aan het winkelpersoneel. Zorg dat je op tijd terug bent, want we willen niemand laten wachten.

En als je weer terug bent, sta jij volledig in het middelpunt van alle belangstelling. Eerst zal ik al mijn aandacht op je richten. Hoe, dat weet ik nog niet… dat hangt er ook vanaf of je alle spullen hebt kunnen vinden en of je op tijd terug bent. Dus wordt het straf of beloning? Dat heb je grotendeels zelf in de hand! Maar je kan zeker zijn van een intens SM spel, met veel toeschouwers! Daarna laat ik je vrij. Dat wil zeggen, jij blijft natuurlijk “gevangen” in de studio, maar iedereen mag vrijelijk met je doen wat ze willen.

Stel me niet teleur, want dan wacht je een ongenadige straf! Ik heb iedereen vertelt hoe goed je bent en hoe tevreden en blij ik met je ben, dus bewijs het maar. Laat zien wat je in huis hebt aan massage skills, hoe goed je als voetenbankje stil kan blijven zitten, wat een geweldige masochistische pijnslet je kan zijn wanneer ik je slavenlijf weer eens uitvoerig met de zweep bewerk tot de striemen diep in je huid staan. Ben je tegenover mijn vrienden en vriendinnen net zo dienend? Net zo ontvangend, net zo open? Doorsta je voor hen dezelfde vernederingen als voor mij? Ben je in het openbaar hetzelfde als wanneer je met de Meesteres alleen bent?

O… nu ineens terugkrabbelen? Net nu ze bijna komen, wil je niet meer? Is het zojuist buiten op straat niet goed bevallen? Wil je toch liever anoniem blijven, nu ineens? Ik weet het goed gemaakt. We doen je gewoon een masker op, zodat niemand je gezicht hoeft te zien. Daar wordt toch niemand vrolijk van. Of jijzelf wel? Who cares, wat jij zelf vindt…

Je begrijpt zeker wel dat deze creatieve oplossing van de Meesteres niet gratis is? Ik ga nog even bedenken wat je er precies voor gaat betalen, hoeveel zweepslagen. Of worden het minuten dat ik de tepelklemmen aan je tepels laat hangen. Mét gewicht. Of… weet je wat… ik laat het publiek bepalen! Daar komen de eerste gasten al binnen, dus we kunnen het ze gelijk vragen…

Doe je masker maar snel op!