Plak / paddie

Plak of paddle

De plak of paddle is een speciaal daarvoor gemaakt SM attribuut, wat gebruikt wordt om iemand mee te slaan of te spanken. Vroeger werd de plak op scholen wel gebruikt als straf instrument voor ongehoorzame leerlingen, maar tegenwoordig is dat natuurlijk verboden. De uitdrukking “onder de plak zitten” komt er ook vandaan. Tegenwoordig wordt er binnen de BDSM nog steeds gretig gebruik gemaakt van de plak en wordt er met de paddle lustig op los geslagen tijdens heftige spanking sessies.

Spanken is het slaan op de meestal blote billen, hoewel spanking ook met kleding aan kan. Vooral binnen de BDSM, waar je bijvoorbeeld tijdens een SM sessie of op een fetish feest alleen maar een dunne latexsuit op je blote huid draagt, is het effect bijna hetzelfde als wanneer er direct op de blote kont geslagen wordt. Latex heeft daarbij dan nog het voordeel dat het een extra kletsend geluid maakt en het ziet er natuurlijk ook gewoon heerlijk geil uit. 😉

De plak of paddle is een meestal wat breder plankje met een handvat eraan om het met stevige grip vast te kunnen houden en met volle kracht te kunnen slaan. Er zijn plakken en paddles van allerlei materiaal, maar de meeste zijn toch wel van hout of leer, of een combinatie daarvan. Soms zijn ze nog extra versierd met een aantal scherpe metalen puntjes, wat natuurlijk meer pijn veroorzaakt bij het slaan. Deze paddles kunnen ook voor de echte masochisten onder ons zeer interessant zijn; door de scherpe puntjes is een pijnlijke, bloederige kont na afloop van een spanking sessie eerder regel dan uitzondering.

Maar ook met de gewone paddle zonder spikes kan je flink uithalen en als je maar lang en hard genoeg geslagen wordt, kan je er behoorlijk paars, rood of bont en blauw geslagen billen aan overhouden. Je zal het bij het zitten dan zeker nog enige dagen kunnen voelen, als je al aan zitten toekomt. Maar dat is aan de andere kant ook juist wel lekker toch? Anders zou het maar zonde zijn van je studio bezoek. Kom je helemaal naar Den Haag en heb je er geen napret van…

En het zou zonde zijn van al mijn moeite. Sta ik mij daar als Meesteres op je billen in het zweet te slaan om ze een mooi kleurtje te geven en is het de volgende dag al weer weg. Als je niet met sporen thuis kunt komen, kan ik daar natuurlijk wel rekening mee houden en in dat geval doe ik uiteraard rustig aan. Ook dan kan ik de plak nog steeds op zo’n manier hanteren dat je je op een moment misschien zelfs afvraagt waar je aan begonnen bent. En zou je willen dat de sessie snel voorbij is. Of niet, want het is toch wel lekker. Vooral als ik met mijn latex handschoen tussendoor steeds weer even over de huid van je billen strijk. Even tijd om weer op adem te komen, geholpen door het koele latex over je hete brandende billen. Voel hoe mijn vingers zich krommen, hoe ik harder en harder in je reet knijp. Voel mijn scherpe nagels, door het latex heen.

Je dacht dat het even rusten zou zijn, maar ondertussen is dit misschien wel erger dan de plak. Het venijnige prikken van de nagels voelt bijna alsof ze door de huid heen gaan, zo scherp lijken ze wel. Bijna schreeuw je om genade, maar dan stopt de Meesteres weer. Toch even rust?

KLETS! Nee, de Meesteres kiest ervoor om even met de hand je billen te bewerken. PETS! Het koele latex voelt nu ook warm aan. KNAL! Van de ene op de andere bil slaat ze je reet steeds harder en harder. KLETS! Genadeloos en zonder ophouden. Geen erbarmen met deze arme slaaf. Je hebt niks te vertellen. Maar dat is eigenlijk hoe jij het precies wil. Gewoon helemaal en totaal onder de plak zitten, bij je Meesteres.