Overige

Overige

Op mijn website kan je al heel veel dingen vinden over de verschillende aspecten van BDSM en over sommige dingen heb je misschien ook al veel gelezen, gezien of gehoord. Misschien heb je ze zelfs ook al ervaren tijdens een sessie in een SM studio of op een fetish feest. Maar er zijn altijd dingen die je niet kent, dingen die je ooit nog eens wilt doen of ondergaan. Dat kan dus van alles zijn op het gebied van pijn, vernedering, dienstbaarheid, dominantie en machteloosheid. Onder het begrip “overige” heb ik een paar BDSM zaken ondergebracht, die je niet zo veel ziet en die ik niet zo goed in een van de andere menu items kwijt kan.

Denk hierbij aan dingen als electro torture, foliebondage of een naaldenspel. Vaak dus wat extremere zaken, of fetishes die een kleine niche in de markt zijn. Maar naast de extreme SM zaken valt hieronder ook bijvoorbeeld een SM sessie speciaal op maat gemaakt voor de beginnende, onervaren SM geïnteresseerde. Als newbie in de BDSM laat ik je natuurlijk juist niet gelijk kennismaken met de meest extreme vormen van SM, maar begeleid ik je stapje voor stapje voorzichtig aan steeds een stukje verder, om zo te ontdekken waar jouw grenzen en voorkeuren liggen.

Naast de items die hier op mijn website allemaal genoemd staan, sta ik als ervaren professioneel Meesteres uiteraard open voor veel meer dan hier allemaal opgesomd kan worden. Er zijn dingen die ik niet doe, waaronder intiem en copra, dus daar hoef je niet naar te vragen. Maar op zich is geen fantasie of fetish mij te gek en vragen staat altijd vrij. Grote kans dat ik jouw wens of droom in een sessie in de studio uit kan laten komen! Dus wees niet bang, schroom niet en bel of mail zodat we een en ander kunnen bespreken.

Ik heb de afgelopen jaren al heel wat voorbij zien komen en gehoord of gezien, dus denk niet dat je gek bent, of de enige met dat verlangen. Welk verlangen dan ook…

Zelf houd ik erg van de wat apartere dingen die je niet zo vaak tegenkomt, omdat dat voor mij een leuke afwisseling is met de wat gangbaardere SM activiteiten. Dus als jij een slaaf bent die eens wat anders wil, verras me maar, zou ik zeggen… Of mag ik jou verrassen, tijdens het zogenaamde Meesteressen uurtje? Dan laat je mij de vrije hand en kan ik jou laten zien – én voelen – wat er allemaal nog meer te koop is op SM gebied.

Langdurige opsluiting in een heuse cel achter tralies, of in een lage kooi, heftige cock and ball torture met dilator sounds en naalden, strenge bondage in combinatie met een vacuüm bed, in een suspension bondage zweven aan het plafond van de studio in Den Haag? Dat én meer is allemaal mogelijk. Laat je fantasie gaan en bespreek de mogelijkheden. 06-2753 4703 of doma_@hotmail.com Ik help je graag je stoutste dromen waar te maken.