Open Dag

Open Dag

Regelmatig organiseren de beide Meesteressen en eigenaressen van SM Studio House of SubMission te Den Haag een open dag voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe zo’n studio er nou eigenlijk van binnen uit ziet. Wij zijn Meesteres Kate en Meesteres Illucia, twee dominante dames die sinds maart 2013 onze krachten gebundeld hebben en onze eigen SM studio begonnen zijn.

Bezoekers van ons open huis zijn mensen die allerlei vragen hebben over BDSM, of slechts één vraag, maar dan wel die ene brandende vraag waar ze al tijden mee rond lopen. Tijdens ons open huis is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen en de mogelijkheid om rond te kijken naar wat er zoal aan SM attributen, meubels en andere hulpmiddelen in de studio aanwezig is.

De eerstvolgende open dag houden wij op woensdag 10 april 2019, zoals elke keer in onze studio aan de Thomsonlaan 109 A te Den Haag.

In de afgelopen jaren dat Mrs Kate en ik de open dag organiseren hebben wij gemerkt dat ons initiatief zeer gewaardeerd wordt en inmiddels ook al navolging gekregen heeft in andere SM studio’s. Er zijn toch een heleboel mensen die, zeker na de hausse van 50 tinten grijs, ineens veel meer belangstelling voor de wereld van SM gekregen hebben en zich er een goed beeld van willen vormen. Nieuwelingen die er gewoon wat meer van willen weten, misschien omdat je zelf in de slaapkamer aan de gang wilt, maar je weet niet zo goed hoe. Of je wilt toch even iets meer informatie over veiligheidsaspecten voordat je je partner begint te slaan. En dan kan je dat soort informatie maar beter van een professionele Meesteres krijgen. Zelf met je eigen ogen in de studio zien wat kwaliteitsmateriaal is, zodat je niet na drie keer meppen met een gebroken zweepje in je hand staat, of een handboeiensetje die zonder enige moeite losschiet.

Maar natuurlijk is de open da niet alleen voor beginners en nieuwelingen. Alle nieuwsgierigen en belangstellenden zijn welkom. Dus ook bijvoorbeeld doorgewinterde SM’ers, die al jarenlang in de SM scene of het fetish party circuit ronddraaien, maar toch nog nooit een commerciële SM studio van binnen gezien hebben. Iedereen is welkom, mits 21 jaar of ouder en je dient je natuurlijk normaal en respectvol te gedragen.

Zomaar wat vragen die wij in de loop van de tijd gekregen hebben en die mensen zich dus afvragen, zijn bijvoorbeeld:

– Hoe gaat het er tijdens een sessie in een SM-Studio nou aan toe?
– Wat kun je met een zweep doen?
– Hoe lekker of juist heftig kan een bondage voelen?
– Op wat voor manieren kun je gekeurd worden?
– Kunnen stellen ook bij een Meesteres terecht?
– Hoe lekker en spannend is het om in een leren bodybag te liggen?
– Moet ik meteen buigen voor een Meesteres?
– Mag ik zomaar aan haar laarzen zitten?
– Worden mijn grenzen wel gehoord en gerespecteerd?
– Kan ik na een sessie het pand verlaten zonder striemen of sporen?
– Ben ik nou de enige die van deze fetish houdt?
– Hoe voelt latex aan?
– Is het niet gek om opgesloten te willen worden?
– Hoe staat het met de privacy?

Andere bezoekers hebben geen vragen, maar willen wel eigen verhalen of ervaringen kwijt, waar wij dan op kunnen reageren.

Onze huisslaven zorgen voor een hapje en een drankje, Meesteres Kate en ik zorgen voor de informatie en de rondleiding. Het open huis is puur informatief; sessies zijn dan ook niet mogelijk tijdens deze avond.
Tenzij van te voren via de mail aangemeld, laten wij groepjes bezoekers niet toe. Het is namelijk niet de bedoeling om alleen maar te komen socializen in onze studio, daar zijn andere gelegenheden en events voor.

Kom langs en zie waar slaven en slavinnen zich onderwerpen. Proef de sfeer van een echte, serieuze SM-studio die vele anderen achter zich laat. Bekijk het grote draairad, huiver onder de professionele takelinstallatie terwijl je jezelf bewondert in de grote spiegels. Neem eens plaats in de cel, of ruik eens aan het soepele leer van een masker. Laat je handen langs het latex bed glijden en geniet van alle nieuwe indrukken die je opdoet. Hier is het allemaal mogelijk en niemand kijkt je raar aan.

Beginner of gevorderde, oud of jong (21+), dominant of onderdanig, slaaf, sub, man of vrouw, Dom, Domme, Meester of Meesteres, jullie zijn allemaal van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

De toegang is gratis en we zijn tijdens een open huis geopend van 17:00 uur t/m 21:00 uur.
Tot 18:00 uur is het gratis parkeren, daarna betalen bij de automaat met je chipknip of pinpas.
Je bent welkom bij Meesteres Kate en Meesteres Illucia op de Thomsonlaan 109 A te Den Haag.

Wil je alvast een voorproefje, dan kan je rondkijken op onze websites:
www.mrskate.nl en www.mrsillucia.com of op de aparte website van de studio: www.houseofsubmission.nl

Voor eventuele vragen kan je ons altijd even mailen of bellen.

We hopen je snel te zien op de eerstvolgende open dag! Tot dan.