Opdrachten

Opdrachten

Opdrachten zijn dat wat de titel doet vermoeden: opdrachten. Niet meer en niet minder. Eigenlijk zo simpel als het maar zijn kan. Gewoon niets anders dan bevelen van de Meesteres aan een slaaf of onderdanige van haar. Want een opdracht van de Meesteres aan een sub is natuurlijk gewoon een bevel. Bovendien een bevel dat maar wat graag uitgevoerd wordt, want: your wish is my command, oftewel uw wens is mijn bevel! Toch?

Zo mooi zou het allemaal kunnen zijn, in de ideale wereld. Helaas voor alle dominante dames zijn de meeste slaven vaak niet zo handig of snel van begrip dat ze alle opdrachten zo maar direct uitvoeren. En als ze ze al meteen uitvoeren, gaat het helaas meer dan eens mis, waarna er dus weer corrigerend opgetreden moet worden door ons, Meesteressen.

Of het nou gaat om een slaaf die expres doet alsof hij de opdracht niet snapt, of dat de sub daadwerkelijk niet begrijpt wat er van hem verlangd wordt… in beide gevallen zal de slaaf opgevoed moeten worden om uiteindelijk zonder tegenspraak en foutloos alle opdrachten van de Meesteres onmiddellijk uit te voeren.

Opdrachten kunnen heel eenvoudig zijn en hoeven niet per se iets met BDSM te maken te hebben. Zo zou ik je de opdracht kunnen geven om de vaat te doen die in mijn keukentje staat, of om de vloer schoon te dweilen van de studio in Den Haag. Gewoon schoonmaken dus. Maar ik zou je ook kunnen opdragen om mijn laarzen schoon te maken. Dan komt het al iets meer in de richting van SM. Helemaal kinky wordt het wanneer je de laarzen met je tong schoon moet maken, of misschien ook de studiovloer.

Een “normale” opdracht om boodschappen voor mij te doen kan voor jou een heel andere lading krijgen als je de boodschappen moet doen met een halsband om en strak afgebonden ballen. Zullen de mensen op straat je collar zien? Of het winkelmeisje bij de kassa? En hoe loop je na een paar minuten, als het vetertje om je pik en ballen wel heel erg strak blijkt te zitten?

Misschien geef ik je, zodra je terug bent, wel de opdracht om verplicht te masturberen. Gaat dat lukken, met het touwtje er nog omheen? Of lukt het jou dan juist extra makkelijk? Misschien geef ik je dan wel de opdracht om niet klaar te komen. Of alleen op het moment dat ik het zeg. Simpel toch, allemaal?

Een opdracht tot het dienen als mijn voetenbankje of bijzettafeltje op een open dag, of een feestje met mijn vriendinnen. Het niet verspillen van ook maar één druppel van mijn gouden nectar, terwijl je niet weet wanneer het komt en jij geblinddoekt op de grond ligt. Het inschenken van mijn koffie, maar hoe drink ik het? En ben ik links- of rechtshandig, dus aan welke kant wil ik dat het oortje van mijn beker staat?
Doe het fout en ik leer je snel genoeg of ik links- of rechtshandig ben. Bijvoorbeeld door de opdracht om je gezicht rechtop stil te houden. Dan kan ik er gemakkelijk links en rechts met mijn vlakke hand tegenaan knallen. Doet de faceslapping rechts of links meer pijn? Waar sla ik harder?

Weet je het nog niet? Dan ga ik graag met je billen verder tijdens een uitgebreide spanking sessie, of ik knijp wel even stevig met mijn nagels in je tepels. Dan merk je ongetwijfeld waar mijn spieren het meeste ontwikkeld zijn.

De enige opdracht aan jou is dan nog om het voor de volgende keer niet te vergeten, maar anders slaan we het er gewoon nóg een keertje in.