Naalden

Naalden

In de BDSM kunnen naalden gebruikt worden om tijdens een spel voor wat extra prikkeling te zorgen. De naalden die hiervoor gebruikt worden zijn bijna altijd medische naalden. Deze naalden komen gesteriliseerd van de fabriek en schoon en nieuw uit de verpakking.

Dat is ook de enige vorm waarop ik ze als Meesteres in een SM sessie gebruik; uitsluitend schoon en nieuw uit de verpakking. Ik zou je ook sterk aan willen raden geen enkele andere naald in je lijf of door je huid heen te accepteren.
Doe je dat wel, dan riskeer je op zijn minst infectiegevaar met mogelijk een vervelende besmetting en een nare ziekte tot gevolg, of erger. Ook als je de naalden alleen voor jezelf of je partner gebruikt! Gebruik alleen nieuwe naalden, tenzij je een professioneel sterilisatie apparaat hebt. Om bij het onderwerp te blijven: je kan een keer door het oog van de naald kruipen, maar een ongelukje is zo gebeurd. Laat de veiligheid dus voorop staan en ga verantwoord met BDSM om!

Naalden zijn er in verschillende lengtes en diktes en de *topjes* hebben verschillende kleuren. Door naalden in mooie patronen op bijvoorbeeld borst of rug te plaatsen, kunnen hele kunstwerken ontstaan. De naalden alleen geven dan al een heel mooi beeld, maar door dit te combineren met de kleurtjes komt er een extra aspect bij. Ook zie je wel dat er gekleurde linten aan de naalden geknoopt worden en dan wordt het helemaal een bont schilderij.

Door de naalden goed te leren prikken wordt het geen bloederige horror show, maar blijft de naald in een huidlaag waar geen bloed uit vloeit. Verder kunnen de naalden eigenlijk bijna overal wel geplaatst worden, van pijnlijk tot zeer pijnlijk. Voor echte sadisten én masochisten zijn plekjes als onder de teennagels en vingernagels erg aantrekkelijk, maar ook bijvoorbeeld een setje naalden door de eikel van de penis heen, of in de teelbal of door de clitoris. Dit soort naaldenspel is allemaal natuurlijk niet voor beginners geschikt, maar alleen voor ver gevorderden. Om te beginnen zou je iets kunnen proberen als naalden prikken op de arm, of op de rug. Om verantwoord en veilig een SM naaldenspel te kunnen spelen, is het verstandig eerst wat technieken te leren bij een professional of deskundige. Dat kan iedereen zijn, die met naaldjes al veel ervaring opgedaan heeft.

Bezoek op een fetish of SM party bijvoorbeeld een naalden workshop of vraag advies aan iemand die je vertrouwt en van wie je weet dat hij of zij vaker naalden zet. Maar zo’n workshop of persoon moet er dan wel maar net zijn en meestal is dat niet zo. Bij mij in de studio kan je wel altijd terecht voor een naaldenspel, of voor professionele uitleg en begeleiding, als je zelf naalden wilt leren zetten.

Ik heb altijd wel een gaatje vrij in mijn agenda om wat gaatjes in jou te prikken.