Mindfuck

Mindfuck

Bij een mindfuck of mindplay draait het erom iemand op het verkeerde been te zetten, iemand aangst aan te jagen, voor de gek te houden. Een minfuck speelt zich uitsluitend af in ons hoofd, er komt geen echte werkelijkheid aan te pas. De mindplay bestaat uit woorden, toespelingen, dreigementen, opdrachten, fantasieën. Beelden die zich in je hoofd vastzetten, verwachtingen van de toekomst, die niet gebeuren, of anders dan je dacht. In een SM sessie kan ik als Meesteres gebruik maken van mindfuck om jou te vernederen, of om je bang te maken. Het kan je ook over grenzen heen helpen.

Natuurlijk geldt óók voor een mindplay altijd, net als alles in de BDSM: safe, sane en consensual. Oftewel: veiligheid voor alles, verantwoordelijkheid voorop en niks zonder wederzijdse toestemming! Een verkeerd uitgevoerde mindfuck kan morele of psychische schade veroorzaken. Als professionele en ervaren Meesteres weet ik goed hiermee om te gaan en bij mij ben je dus absoluut in veilige handen. Dat wil niet zeggen dat je je altijd veilig zal voelen, want daar gaat het bij mindfuck nou juist om! 😉 Je bént veilig, maar je weet het alleen niet.

Want weet jij precies hoe de wereld in elkaar steekt? Altijd heel zeker van je zaak? Dan ben je nog niet binnen geweest bij Meesteres Illucia te Den Haag, want zij zet je wereld op z’n kop. Zij gaat bij jóu naar binnen, dringt door tot diep in je grijze hersencellen om daar gedachten, fantasietjes en beelden achter te laten die je op het verkeerde been zetten. Of misschien ook niet. Misschien is het gewoon waar wat zij zegt en niet bedoeld om je om de tuin te leiden. Verwarrend hè? 😉

Als je dan ook nog eens letterlijk ondersteboven hangt, aan het bondage rad, met je hoofd naar beneden, voeten in de lucht, heb je helemaal geen been meer om op te staan. Natuurlijk kan en mag je als slaaf altijd vertrouwen op de Meesteres als basis. Maar ja, is haar basis dezelfde als die van jou? Zij weet dat je veilig kan vallen, maar voelt dat voor jou ook zo? Of vindt je het zelf rete-eng?

En val je wel echt, of lijkt dat maar zo? Want je hebt een blinddoek om en je bent ondersteboven gedraaid en meerdere keren in de rondte. Je gevoel voor richting is helemaal weg en toch moet je stapje voor stapje achter de Meesteres aan. Of is het voor haar uit? Je hebt werkelijk geen idee. Gelukkig kent de vloer van de SM studio in Den Haag geen afgrond, maar je kan nog steeds diep vallen. Figuurlijk dan, maar het is net zo echt als in een droom. Alleen deze droom gaat richting nachtmerrie. Dat is de enige richting die je krijgt. En je droomt niet, je slaapt niet. Dit is pure werkelijkheid. En toch ook weer niet… 😉

Biedt de Meesteres genoeg vastigheid, genoeg zekerheid, zodat je in elke situatie weet wat je haar moet antwoorden?

“Vertrouw je mij volledig, slaafje?” “Ja Meesteres!” “Waarom aarzel je dan met voorzichtige stapjes als ik zeg dat je snel naar voren moet lopen?”

“Hoe veel heb je voor mij over, slaafje?” Gevaarlijke vraag. En ieder antwoord is fout. Altijd. 🙂

“Waar heb je liever een tepelklem, links of rechts?”  “Ehhhh… links Meesteres!” “Kan je niet eens een klem op allebei je tepels hebben? Je krijgt hem op allebei!” Of: “In het midden Meesteres!” “Bijdehandje! Maar okay, in het midden kan er wel eentje extra bij als je dat zo graag wilt. Of bedoelde je je geslachtsdelen met het midden?”

“Welke van mijn handen vind je mooier, slaaf, mijn rechter of linker?” “Uuhhh, ehmmmm… uw handen zijn prachtig, ik vind ze allebei even mooi Meesteres!” “Kijk je dan zo ongeïnteresseerd dat je niet eens een verschil ziet?” “Nee Meesteres, maar ik vind ze mét de verschillen nog steeds even mooi.” “Goed, je kan dus geen keuze maken. Dan sla ik je met links én rechts, dus het dubbele aantal klappen…” Of: “Rechts vind ik mooier Meesteres!” “WAT? Dus mijn linker hand is lelijk? Wat mankeert er aan links? Daar heb je straf voor verdient!”

En bedenk: welk antwoord je ook geeft, hoe slim je ook denkt te zijn… je wint het als onderdanige sub of slaaf toch nooit van je superieure Meesteres. Ook als je gelijk hebt, heb je het fout. Ook als je een compliment geeft, kan je er zomaar ineens straf voor verdiend hebben. En nog volkomen terecht ook. Tenminste… als je het door de ogen van de Meesteres bekijkt. En dat moet wel, want jij ziet zelf niks. Je hebt nog steeds je blinddoek om.

Mindfuck is een dynamisch spel, wat van twee kanten moet komen. Van twee kanten, met voor jou als slaaf een stukje dynamische vrijheid in de trant van: ik zeg jou wat je moet doen en jij doet wat ik zeg.

Hoe vrij wil jij zijn?