Mentaal

Mentaal

Mentaal, de mind. Dat wat tussen je oren zit… een hele wereld die zich daar afspeelt. Juist bij BDSM zit ook een groot deel tussen de oren. Realiteit, gebaseerd op fantasie. Of is het omgekeerd, fantasie gebaseerd op realiteit? Bij een goed mentaal spel lopen die twee dingen compleet door elkaar en is realiteit niet meer van fantasie te onderscheiden.

Als er dan ook nog een flinke mindfuck bij komt, wordt het mentale spel extra spannend. Want daar wordt een fantasie gecreëerd die niet plaats gaat vinden, die niet waar wordt, maar waarvan jij wel denkt dat het gaat gebeuren. Een in het vooruitzicht gestelde straf, ver over je grenzen heen. Maar de Meesteres gaat toch niet zo maar over je grenzen heen? Maar ja, aan de andere kant klonk het wel heel erg serieus. En jij had eerder al een paar keer aangegeven je grenzen te willen verleggen…

OK, grenzen verleggen is leuk, maar toch niet met zulke enorme stappen? Of zou de Meesteres met al haar ervaring gewoon weten dat dit veilig is? En dat je het wel kan hebben?

Je hebt altijd je stopwoord nog. Dat is tenminste een veilige haven. Maar het uitspreken ervan wil je kost wat kost voorkomen. Geen watje zijn en volhouden voor de Meesteres. En voor jezelf, om jezelf te bewijzen. Maar hoe ga je dit dan allemaal doorstaan? Als er iets is waar je bang voor bent, is dit het wel. Maar ook stiekem nieuwsgierig. Heel erg nieuwsgierig zelfs, dat heeft ze dan wel weer goed gezien, je Meesteres. Op de een of andere manier weet ze steeds verder in je hoofd te kruipen en haast je gedachten te kunnen lezen.

Alleen dat al is eng. De gedachte dat je Meesteres weet wat jij denkt. Al je gevoelens kent. Je verborgen verlangens. Je grenzen, zij kent ze beter dan jijzelf. Daarom kan ze je er ook overheen duwen. Of eerder: begeleiden, hoewel het in je hoofd lijkt alsof ze je van een hoge bergwand in een diep ravijn stort. Zonder parachute, maar tóch weet ze je iedere keer weer perfect op te vangen. Net vóór het moment dat je denkt op de bodem te pletter te slaan, is daar de veilige haven van je Meesteres. De haven die een stuk veiliger voelt dan het vasthouden aan je eigen stopwoord.

De Meesteres weet wat goed voor je is. En alles wat zij doet, doet ze om een betere slaaf of slavin van je te maken. Dat weet je. Dat is de realiteit. Maar het SM spel heet niet voor niets een spel. Een spel is een nabootsing van de realiteit en het SM spel wordt gespeeld volgens de spelregels van de Meesteres. Altijd en overal. Jij bent slechts haar pion. Zal je in het spel opgeofferd worden, of laat ze je de finish halen?

Wie gaat er winnen, denk je? Let the games begin! 😉