Meesteressen uurtje

Meesteressen uurtje verrassings sessie

Durf jij jezelf als slaaf volledig aan mij over te geven, zodat ik volledig bepaal wat er met jou gebeurt? Kan jij je wegcijferen en wil je mij behagen zonder wensenlijstje van te voren, geen kledingvoorschriften voor de Meesteres, geen voorkeuren? Je vertrouwt je Meesteres volkomen en daarom mag ik met je doen wat ik wil. Daarom heet dit ook het Meesteressen uurtje… hier draait het om mij, om wat ik wil en niet wat jij zou willen dat ik doe.

Het Meesteressen uurtje is een SM sessie waarin het voor jou een complete verrassing is wat ik met je ga doen. Ook voor mij zal het soms een verrassing zijn, omdat ik volledig op mijn intuïtie speel en volg wat mij op dat moment goed of leuk lijkt. Ik doe dat wat mij op dat moment door de gedachten gaat. Het Meesteressen uurtje is daarmee een hele dynamische SM sessie en compleet vanuit mijn gevoel. Daardoor geeft zo’n sessie mij in ieder geval een grote betrokkenheid en bevrediging. Als onderdanige zal je mijn dankbaarheid hiervoor zeker te merken krijgen, op de een of andere manier.

Iedere slaaf of slavin die hiervoor kiest, weet ik zeer te waarderen. Het is echte onderdanigheid ten dienste van mij, om je eigen verlangens en wensen opzij te kunnen zetten. Eén uur lang ben je helemaal van mij, ben je mijn eigendom. Als een echte slaaf heb je vanaf de eerste minuut geen inspraak meer en vervul je al mijn opdrachten. Ik hoef alleen maar van je te weten of je gezond bent en of je eventueel met wat sporen op je lijf thuis kan komen. De rest vul ik helemaal zelf in zoals ik dat wil.

Voor de onderdanige kan dat natuurlijk extra spannend zijn, omdat je geen idee hebt wat er gaat gebeuren. Het wordt daarmee zeker een verrassende sessie, want ik ben erg veelzijdig en creatief. Zo leer je als slaaf ook nog eens wat anders, ontdek je kanten van jezelf die je nog niet kende en krijg je er misschien wel een nieuwe fetish bij! 🙂 Ik houd alleen rekening met mijzelf en daardoor ervaar je op een veel intensere manier mijn dominantie, want jij hebt alleen maar te ondergaan. Je bent mijn lijfeigene. Wel geef ik je het recht om tijdens de sessie tweemaal om genade te vragen. Vraag je een derde keer genade, dan kijk ik verder niet meer naar je om en krijg je opsluiting voor de rest van de sessie.

Kijk voor alles wat er mogelijk met je zou kunnen gebeuren maar eens goed rond op de site. En daar staat niet eens alles beschreven, daarvoor zijn de mogelijkheden van mijn SM studio en de verzameling SM attributen te groot. En mijn fantasie kent daarbij ook geen grenzen, van marteling tot sensuele lust, en van fetish tot aan pure vernedering. Maar laat je eigen fantasie maar eens gaan. Alles is mogelijk. Laat je vallen, veilig in de handen van je Meesteres.

Omdat ik je vertrouwen zo zeer waardeer, is het bedrag van een Meesteressen uurtje gelijk aan dat van een ‘normale’  sessie, maar krijg je er een kwartier extra bij. Zomaar, omdat ik zo geweldig lief ben! Als ik er zin in heb om lief te zijn ten minste. Of ik ook echt lief ben… moet je tijdens het uurtje zelf maar ervaren! 😉