Marteling

Marteling

Marteling is het bewust en doelmatig pijn doen of vernederen van een ander op allerlei manieren, als straf of om informatie uit iemand te krijgen. Normaal gesproken gebeurt marteling natuurlijk niet met instemming van beide partijen; binnen de BDSM ligt dat natuurlijk anders. Zodra iets tegen de wil van een ander gebeurt, is er geen sprake meer van BDSM!

Bij marteling of foltering is het slachtoffer meestal gedurende langere tijd overgeleverd aan de wil van de folteraar. Maar een marteling kan ook kort zijn, zeker binnen SM, bijvoorbeeld bij cock and ball torture, of tepelmarteling. Dat gaat meestal geen uren achtereen door. De meest gebruikte vormen van marteling zijn het toebrengen van pijn, verkrachting, vernedering en bedreiging.

Bedreiging kan in een SM sessie prima een plek krijgen in de vorm van een heftige mindfuck. Voor vernedering staan activiteiten als jou laten kruipen en knielen, spugen of in het gezicht slaan, laarzen likken en plasseks ter beschikking. Verkrachting gaat prima met mijn voorbind dildo en voor toebrengen van pijn zijn er meer dan genoeg mogelijkheden als zwepen, canes, elektroden op je lichaam, knijpers, mijn nagels en nog veel meer.

Marteling is waarschijnlijk zo oud als de wereld en komt ook overal ter wereld voor. Maar op dat ene speciale plekje in Den Haag kan jij het allemaal zelf beleven, als je wilt en durft… In mijn SM studio House of SubMission aan de Thomsonlaan ben je welkom om alle mogelijke vormen van marteling te beleven, uiteraard op een volledig veilige en verantwoorde manier. 😉 Vaak gaat marteling gepaard met hevige pijn of hevig leed. Marteling kan bij mij dan ook prima gecombineerd worden met een strafsessie. In een strafsessie hoef ik veel minder rekening te houden met je grenzen, laat staan met je wensen.

Om een echte ultieme martelingservaring op te doen kan ik je een halve dag sessie aanraden. Als je het aan kunt, tenminste. Urenlang achter elkaar gemarteld worden, lijkt dat je wat? Ik kan alle middelen die mij als Meesteres ter beschikking staan op je los laten. Net zo hard of zacht en kort of lang tot je niet meer kan. Tot je hangend in mijn kettingen om genade smeekt. En dan mag je hopen dat ik als jouw beul op dat moment goed gezind ben. Of hoop je juist op een zeer strenge en sadistische folteraar? Geen genade?

Slaan met een zweep of cane, op je billen, rug, borst of waar dan ook, slagen met de vlakke hand in je gezicht (faceslapping), trappen en schoppen mét en zonder schoenen, recht in je ballen in de vorm van CBT, of minder heftig op andere delen van het lijf, ook in de vorm van trampling, strak vastgebonden worden en opgehangen, eventueel ondersteboven met je hoofd naar beneden, bijna-verstikking door breathplay, elektrische schokken op allerlei delen van het lichaam, tepelmarteling met klemmen en gewichten, verkrachting door mijn dildo of voorbinder. Keiharde lijfstraffen in allerlei vormen. Langdurig of kort. Het zijn niet alleen de inlichtingendiensten die met dit soort martelpraktijken overweg kunnen. Ik kan er zelf ook wel aardig mee overweg.

Ik ben door mijn jarenlange praktijk natuurlijk al zeer bedreven, maar oefening baart altijd kunst. Ik wil dus zo veel mogelijk oefenen… 😉 Wil jij als mijn oefenmateriaal dienen?