Lust

Lust

Voor een ware fetisjist zit de aanbidding van het object van begeerte besloten in zijn of haar fetisj. Zo zal een leerfetishist gevoelens van lust kunnen hebben bij het zien, dragen, ruiken of aanraken van leer. Iemand met een fetish voor voeten zal door middel van bijvoorbeeld footworship hevig opgewonden kunnen raken en tot een orgasme kunnen komen en alleen al het zien van een paar mooie blote voeten zal opwindend zijn. Zo zijn er binnen de BDSM wel meer situaties denkbaar waar niet alleen gevallen van pijn en vernedering of dominantie en onderdanigheid een rol spelen, maar ook pure lust.

Het hoeft bij lust niet per se om een fetisj te gaan; alleen al de pijn of vernedering of de dominantie en onderdanigheid waar de SM scene natuurlijk vol mee zit, kan lustgevoelens opwekken. Een sadist zal door het toebrengen van pijn aan een ander gevoelens van lust krijgen, net zoals een masochist dat zal krijgen door het ontvangen van pijn. Voor sommigen kan het hebben van macht en het uitoefenen daarvan, andere mensen kunnen dwingen en bepalen wat zij doen seksueel geladen zijn. Anderen vinden het juist heerlijk onmacht te ervaren. Even niks zelf bepalen maar wel verteld krijgen wat je wel en niet mag. En straf krijgen als je het fout doet. Of juist helemaal machteloos zijn en niet eens een stap kunnen verroeren. Bijvoorbeeld omdat je in een strakke bondage vastligt en letterlijk geen kant op kan. Hulpeloos moeten afwachten wat de ander met je gaat doen, of hoe lang de ander wacht om jou weer vrij te laten.

Dan zijn er ook nog de wat meer direct-seksueel gerichte dingen. Wat denk je er bijvoorbeeld van als de Meesteres je opdraagt om verplicht te masturberen. Seksueel lekker én vernederend tegelijk. Vooral lekker als het lukt, vooral vernederend als het niet lukt. 😉
Zo kan ik je ook van achteren in je anus neuken met een voorbind dildo. Zodra ik je G-spot gevonden heb, kan je er zeker van zijn dat dit lustgevoelens bij jou teweegbrengt! Voor mannen is dit dé plek om tot een groot geweldig orgasme te kunnen komen.

Maar misschien laat ik je ook wel naast me zitten, op je knieën geknield, klaar om mijn bevelen af te wachten. Mag je vandaag mijn laarzen likken? Of moet je met wijd geopende mond klaar zitten om mijn spuug en af en toe wat as van mijn sigaret te ontvangen? Of nog intiemer… de urine van de Meesteres over je heen! En in je mond. Als je alles maar doorslikt. En schoonlikt. Nee, niet mij natuurlijk!

Intiem met mij is niet mogelijk, maar zoals je leest zijn er talloze mogelijkheden om met jou een sessie te beleven die vooral gericht is op lust. Even in het voorgesprek dat ik voorafgaand aan een SM sessie altijd heb, aangeven waar jouw interesses en fantasieën liggen en dan kunnen we kijken of ik jouw lustgevoelens kan beantwoorden.

De studio in Den Haag biedt meer dan genoeg mogelijkheden en ik ben een zeer veelzijdig en ervaren professioneel Meesteres, dus aan mij zal het niet liggen. Waar wacht je op? 😉