Leer

Leer

Naast lak en latex is leer een materiaal dat vaak gebruikt wordt in de BDSM. Daarnaast is leer ook een eigen fetish op zich.

Iemand met een leerfetish kleedt zichzelf meestal graag in leer, maar ook alleen al het zien, ruiken en aanraken van leer bij een ander kan voor een leerfetishist erg opwindend zijn. In de SM wordt daarom veel gebruik gemaakt van lederen kleding; leren laarzen, een lederrok of leren broek, leren corsetten, hesjes, shirts. Ook attributen als maskers, halsbanden, bodybags en pols- en voetboeien zijn vaak in leer uitgevoerd, maar ook voorwerpen als zwepen en spanking paddles en ook groot meubilair zoals een bondagebank of een draairad.

Kortom… de hele SM scene is omgeven door leer. Leer in allerlei soorten en kleuren. Veel zwart, maar ook veel rood. Daarnaast ook wel paars, wit, beige, bruin, roze, geel, groen… eigenlijk alle kleuren wel zo’n beetje. En de soorten, van dik ruw rundleer tot dun glad kalfsleer, van generfd slangenleer tot zacht suède.

Allerlei materialen gemaakt van leer, van kleding als een leren corset of broek tot zwepen in allerlei soorten en maten, van SM meubels als een bondagebank of Andreaskruis tot leren pumps en laarzen. Hondenmaskers, polsboeien, mondknevels, bodybags, te veel om op te noemen.

Je zou gewoon eens langs moeten komen in de studio om het allemaal te bekijken, want er is zo ontzettend veel mogelijk met leer. Leer is dan ook een heerlijk materiaal. Sterk en toch soepel. Eigenlijk net als de Meesteres… 😉

Stel je voor hoe lekker het is om, terwijl je geknield voor me zit, mijn leren ellenboog handschoenen te mogen ruiken. De vingers één voor één voor je neus. Snuif de geur maar diep op, om vervolgens dezelfde behandschoende vingers stuk voor stuk te moeten kussen. Met kleine eerbiedige, dankbare kusjes. Dankbaar voor het feit dat deze vingers zo direct misschien zacht en teder over je blote huid heen glijden, langzaam langs je rug over je schouders naar je borst, rond je tepels cirkelend.

Of eerbiedig omdat deze vingers zo direct misschien knalhard tegen je wang aanslaan, in een felle faceslap. Of omsluiten de handschoenen zo direct een dikke leren plak of paddle om je stevig mee op je billen te slaan, terwijl je gebogen over de knie ligt op de lederen jurk van je strenge domina? Met je hoofd naar beneden kan je onder de jurk nog net het puntje zien van haar hooggehakte leren pumps, terwijl je moeite doet om het niet uit te schreeuwen van de pijn, dwars door de leren mondknevel tussen je tanden heen… Helaas krijg je nu ook nog een leren masker over je hoofd, waardoor je zicht volledig ontnomen wordt. De geur van het leer is heerlijk, de suède binnenkant voelt heerlijk zacht aan, zeker na de faceslap die nog wat nabrandt. Maar het blijft jammer dat je niets meer ziet van wat er nu gebeurt…

Je wordt van de knieën van de Meesteres afgeduwd en je rolt op de grond. “Blijf daar maar liggen, slaaf”, hoor je. Je hoort ritsen opengaan. Leer dat kraakt. Voetstappen, het getik van hoge hakken op de vloer. Nog meer ritsen en gekraak. De naaldhakken komen dichterbij, bij je hoofd op de vloer. Dan gaat de blinddoek af…

Je kijkt aan tegen een stel zwartleren hoge over-de-knielaarzen, die knarsen bij iedere stap die de Meesteres doet, zo vlak voor je ogen. “Steek je tong eens uit”, zegt ze en braaf gehoorzaam je. Met langzame halen schuift ze de voet van haar laars heen en weer langs je tong. Eerst de binnenkant, daarna de buitenkant om vervolgens terug te keren naar het puntje van de voorkant. Die duwt ze ineens met kracht naar binnen in je mond. Je tong zit nu aan de onderkant van de zool en je probeert de bovenkant niet met je tanden te beschadigen. Ondertussen dringt de smaak van het leer overal je mond binnen tijdens deze gedwongen sessie laarzen likken.

Net als je bijna kramp in je kaken krijgt, stopt ze en trekt ze je hoofd aan je haren omhoog. Nu pas kan je zien dat de Meesteres zich nog meer omgekleed heeft. De jurk heeft plaatsgemaakt voor een sexy leren minirok. Hoe mooi en spannend is het om de prachtige ronde billen van de Meesteres te kunnen zien, sterk afgetekend door het strak gespannen leer van de minirok er overheen.

“Ga weer liggen slaaf!”, beveelt ze. “Neem maar eens diep adem, want het kan wel even duren voor je weer adem kan halen… snuif de geur van het leer dus nog maar ens goed op.” Langzaam komen de billen richting je gezicht en je snuift diep. De geur van het leer dringt diep je neusgaten in, het leer is nog slechts enkele centimeters van je neus verwijdert. Dan wordt het donker en voel je alleen nog maar het volle gewicht van de door jou aanbeden leer Meesteres bovenop je gezicht, je neus platdrukkend. Geen geur. Geen adem. Alleen de Meesteres en jij. En alles wat je van de Meesteres ervaart is haar leer.