Latex en Rubber

Latex-rubber

Latex. Naast lak en leer één van de drie meest gebruikte materialen in de BDSM. Net als de andere twee genoemden is latex-rubber een fetisj op zich. Meestal wordt het net als lak gebruikt voor kleding, waar leer naast kleding ook wel voor allerlei andere SM attributen wordt gebruikt zoals zwepen, boeien, meubels etc. Maar ook voor kleding blijft er genoeg over.
Alle denkbare SM kleding komt voor in latex: jurken, handschoenen, laarzen, maskers, broeken, slips etc.
Een latexfetishist kan zich dan ook compleet in latex/rubber hullen, waarbij het strak als een tweede huid om de persoon heen zit. Naast het dragen van latex gaat het bij een latexfetish ook om het zien, voelen, aanraken en ruiken van het materiaal. Het is een soort rubber/rubber en als materiaal erg dof. Met een speciale latexshine kan het glimmend en glanzend gemaakt worden.

Het aantrekken van een latexpak kan stroef gaan en omdat het kwetsbaar materiaal is, kan het makkelijk scheuren. Om een latexpak zonder problemen aan te trekken, is het aan te raden het met een glijmiddel of speciaal latexmiddel in te smeren.

Wil jij ook wel eens met gemak in een latexsuit glijden? Wil jij mijn latexpop zijn? Lekker helemaal ingepakt in latex/rubber, strak om je hele lijf en ledematen heen. Letterlijk van top tot teen in latex gekleed. Je hoofd is omhuld door een latex masker. Luchtgaatjes bij de neusgaten en uitsparingen voor je ogen en je mond, maar verder is je hoofd één en al zwart glimmend latex.

Je lijf is gehuld in een latex full body suit. Het rubberen pak omsluit daarmee je hele lichaam. Eerst wat koud wanneer je het aantrekt, maar het neemt bijna direct je lichaamswarmte aan. Je borst tekent zich duidelijk af doordat het rubber er strak en glanzend omheen zit, waardoor ook je tepels duidelijk naar voren steken. Daar zal ik eerst eens even tepelklemmen op zetten, want ze steken wel erg uitdagend naar voren…

Met mijn vingertoppen knijp ik er nog eens extra in en ga vervolgens langzaam naar beneden. Over je borst naar je buik, nog iets verder naar beneden. Wat adem je ineens zwaar? Latex glijdt over latex. Mijn hand over de bult tussen je benen. Mijn andere hand gebruik ik om de vingers in je mond te duwen. Heen en weer, over je tong, helemaal naar achteren tegen je huig, totdat je bijna moet kokhalzen. En ik dacht dat je latex lekker vond? Dan moet je er toch juist niet van kotsen? Raar hoor! Nog een keer mijn latex vingers in je mond. Proef de smaak van het rubber, proef je hoe nieuw mijn handschoenen zijn?

Aan de bult in je broek te zien vind je het wel héél erg lekker allemaal. Misschien iets té lekker. KLETS. Het knallende geluid van latex tegen latex. Een flinke klap tegen je ballen. Vind je het nu nog steeds zo lekker? Of zelfs nóg lekkerder? 😉 Dan kan ik zo direct misschien verder gaan met deze CBT, maar eerst de rest van je kleding insmeren met latex shine. Over je duidelijk afgetekende bovenbenen verder naar beneden over je kuiten naar je voeten. Want ook die zijn in latex gehuld, door de soort catsuit die je draagt.

Nu ik klaar met je ben mag je de Meesteres wel shinen. Want ja, ik ben zelf natuurlijk ook helemaal in latex gekleed. Latex is zelfs mijn ultieme fetish en echt een passie van me! Ik heb daarom allerlei latex kleding in de studio hangen in allerlei maten. Niet alleen voor mijzelf dus, ook voor jou hangt er vast iets bij. En niet alleen kleding, maar ook body bags, dwangbuizen, maskers, om maar wat te noemen.

Volledige dwang kan je ervaren in het zeer speciale latex vacuümbed. Ervaar de totale machteloosheid als je er in ligt en geen kant op kunt. Vergelijkbaar met wanneer je op het bondagebed in de bodybag ligt, maar toch anders. Hier kun je niet eens rollen of iets bewegen. Alleen maar genieten en ervaren, de latex/rubber voelen en de Meesteres voelen. Hoe haar handen over je lichaam gaan, soms strelend, soms pijnigend. Afwachten wat zij met je gaat doen en wanneer ze je weer vrij laat.

Dus… heb jij tijd genoeg om in latex/rubber gevangen te worden? Je bent welkom!