Lak

Lak

In de BDSM scene wordt veel gebruik gemaakt van lak, leer en latex. Lak is van deze drie wel het meest glimmende materiaal. Het glanst van zichzelf al en er is dus weinig voor nodig om het te laten glimmen, terwijl er bij latex veel meer onderhoud nodig is en een aparte shine om het te laten glanzen.

Lak is een kunststof, een soort PVC en daarmee is lak dus ook verschillend van latex en leer, wat beiden natuurmaterialen zijn. Het wordt ook wel vinyl of plastic genoemd. Lak is als materiaal ook een stuk goedkoper dan leer of latex. Lak wordt net als latex vooral veel gebruikt voor kleding en veel minder of helemaal niet voor andere SM attributen, zoals zwepen, polsboeien of SM meubels. Als kunststof product is lak vaak minder kwetsbaar dan natuurproducten en het is veel makkelijker schoon te maken.

Lak heeft dus veel voordelen ten opzichte van andere SM materialen, maar lak is natuurlijk vooral interessant als je een lak fetish hebt. Dan doet het er niet toe hoe makkelijk of moeilijk het is. Het is gewoon lekker, het is gewoon geil. En mooi. En sexy.

Qua kleding is er voor de ware lakfetisjist een enorme keuze voorradig. In de vele fetish winkels is er van alles te krijgen, van jurken, rokken, topjes, jasjes, leggings, corsetten, broeken, laarzen, pumps, handschoenen, kousen, BH’s, overalls, catsuits, lingerie, shirts, shorts, maskertjes, noem het maar op. Allemaal van lak. Ook in de studio is er meer dan genoeg aanwezig om je helemaal in het lak te kunnen hullen, maar je bent natuurlijk ook welkom met je eigen lak collectie.

Misschien kunnen we onze lakgarderobe vergelijken? Misschien heb ik nou net dat ene lak kledingstuk waar je al die tijd al naar op zoek was, maar niet kon vinden. En precies in jouw maat! Zie jezelf al rondlopen in zwart glimmend lak, of rood, want dat zijn wel de meest gebruikte kleuren. Mijn lakjurk zit strak om me heen, als een tweede huid en bij iedere beweging die ik maak kraakt het materiaal. Het studiolicht weerspiegelt glanzend in de vouwen die zich vormen bij mijn heupen en mijn knie, terwijl ik tegenover je kom zitten. Voel er maar eens aan, met je lakleren ellebooghandschoenen. Glij er maar overheen, over mijn knieën, en zie hoe de vouwen in het lak veranderen als je vingers er langs glijden.

Wil je eraan ruiken? Bij mijn heupen? Ja? Ga maar op je knieën dan en beweeg je hoofd naar voren, terwijl ik met mijn lakhandschoenen met beide handen je bij je wangen pak en je hoofd verder naar voren breng. Vlak tot voor mijn heupen, met je neus er bijna tegenaan. Ruik maar. Ruik maar dieper, inhaleer de lucht.

Wil je het lak misschien voelen? Niet alleen met je handen, maar ook met je tong? Laat me je hoofd verder naar beneden brengen, zodat je mijn laklaarzen kan likken. Ga maar netjes van boven naar beneden en weer terug. Met het vocht van je tong op mijn laarzen ziet het er nog glanzender uit. Kan je jezelf zien, weerspiegelt in het lak van mijn laars? Zie je je gelukzalige glimlach? Eindelijk je lakfetish bevredigd?

We hebben nog lang niet alle kledingstukken gezien en geprobeerd, dus we zijn nog lang niet klaar. Er is nog keus genoeg. Is het niet vandaag, dan wel morgen. Of overmorgen. Of… Zo veel lak!