Laarzen

Laarzen

Laarzen. Het is binnen de BDSM een fetish op zich en menig slaaf heeft fantasieën hoe hij onderdanig ligt aan de voeten van de Meesteres. Of beter dan natuurlijk aan de laarzen. De laarzen kunnen aanbeden worden, door ze te likken. Dat kunnen schone laarzen zijn, waarbij de bootworship gaat om het likken van het leer, lak of rubber van de laars, of de hak of de zool. Of alles samen! 😉 Maar de Meesteres kan ook vieze laarzen dragen, waarbij het accent dan ligt op het echt schoonlikken van de laarzen. Poetsen en aanraken of strelen van de laars kan ook al heel opwindend zijn. Ook dan is het vaak belangrijk of het gaat om een rubberen regenlaars, een zwarte leren paardrijlaars of een rode lakleren over-de-knie laars met stalen stilettohak. Of welke andere kleur, vorm of materiaal dan ook… 😉 Aan de laarzen liggen, of eronder. Want laarzen kunnen in een SM sessie ook goed gebruikt worden om pijn te geven, door bijvoorbeeld op een masochistische sub te gaan staan met naaldhakken, wat we dan trampling noemen. Maar de Meesteres kan ook met haar laarzen schoppen, bijvoorbeeld tegen je ballen in een ballbusting sessie.

Natuurlijk maakt het ook bij trampling en ballbusting veel uit of ik zachte, soepele laarzen aanheb met een platte zool of laarzen met een harde neus en dunne hoge hakken. De ene slaaf kan meer hebben dan de ander en iedere fetish is ook weer anders. Gelukkig heb ik zo veel paar laarzen dat ik iedere dag wel wat anders aan zou kunnen trekken, een heel jaar lang. Aan aantal dus geen gebrek en ook niet aan veelzijdigheid. Naast lage schoenen als pumps en chique hooggehakte galaschoenen heb ik dus ook enorm veel laarzen en ik kan me niet voorstellen dat de laarzen die jij geil vindt, niet in mijn collectie voorkomen.

Hoge laarzen tot over de knie, van mooi en soepel leer, soms met een rits aan de zijkant of achterkant, maar soms ook met ellenlange vetersluitingen aan de voorkant. Versierd met riempjes en spikes, of helemaal glad, zonder enige opsmuk. Veel rood en zwart, maar ook in allerlei andere kleuren, want ik houd er wel van als de kleur afgestemd is op de rest van mijn kleding. Aan de andere kant vind ik het ook wel leuk om het juist wat tegengesteld te dragen, dus bijvoorbeeld een rode lakleren jurk met zwarte leren laarzen, of een zwarte leren broek gestoken in paarse laklaarzen.

Al mijn laarzen hebben natuurlijk mooie hoge hakken, de ene hak wat hoger dan de ander, de een wat breder en de ander een super smalle stiletto hak, maar altijd hoog. Daarmee toren ik dan hoog boven jou uit, en de hoge laarzen zelf gaven mij al zo’n dominante indruk.

Zie je jezelf al zitten, geknield voor mij, je Meesteres, laag bij de grond aan mijn laarzen? Ik zittend op mijn troon, mijn benen over elkaar geslagen. Mijn ene been op de grond, mijn andere been heen en weer wippend, vlak voor je gezicht. Breng je gezicht maar iets verder naar voren slaafje. Nog ietsje meer, nog ietsje verder, net zo lang tot de punt van mijn laars zachtjes je lippen aanraakt. Doe je lippen maar van elkaar, zodat ik de punt van mijn laars tussen je lippen kan duwen. Kus de punt maar eens en laat me zien hoe veel je van mijn laarzen houdt. Je zou zelfs mijn laarzen wel willen likken, zie ik. Misschien later, als die smerige slaventong van je wat schoner is! Nu maakt het alleen mijn laarzen maar vies.

Pak ze maar eens beet, mijn laarzen, met je handen. Met beide handen! Voel de schacht van de laars en masseer mijn kuiten dwars door het soepele leer heen. Voel je hoe strak het om mijn benen heen zit? Voel je de nerven in het leer? Hoor hoe het kraakt, iedere keer als ik mijn been beweeg. En ruik je het leer? Nee? Kom dan maar weer eens wat dichterbij, met je neus er tegenaan. Ga maar eens helemaal door je knieën, met je hoofd bijna op de grond, je neus tegen het leer van mijn voet op de grond. Met mijn andere been duw ik met de voet de zool tegen de achterkant van je hoofd. Nog iets harder en steviger drukkend, zodat je neus haast platgedrukt wordt tussen mijn voeten in.

Zal ik je ook mijn andere paren nog laten voelen? Laten ruiken? Ben jij zo’n gelukkig slaafje vandaag, dat de Meesteres dat voor je doet? Waaraan heb je die eer te danken dan? Nou, trek mijn laarzen maar uit dan en pak het volgende paar maar. Wil je eerst de suède enkellaarsjes, of liever de lak knielaarzen? Of ben je onderdanig en dienstbaar genoeg en laat je het aan de Meesteres over wat zij wil…

Ik zie in ieder geval dat er meerdere laarzen een flinke poetsbeurt nodig hebben, dus… had je vandaag nog plannen om wat anders te doen? Zo niet, dan kan je hier bij mij in de studio de hele dag je hart ophalen aan mijn laarzen. En als je ermee klaar bent, kunnen we het hebben over een beloning voor je. Als ze allemaal spik en span schoon zijn en glimmen natuurlijk. En anders… straf! Misschien loop ik met mijn scherpe hakken wel over je heen, of trap ik je flink voor je ballen. Dan voel je mijn laarzen eens op een andere manier…

Ik zou als ik jou was dus maar goed doorpoetsen!