Laarzen likken

Laarzen likken

Laarzen nemen in de BDSM en Femdom scene altijd een belangrijke plaats in. Voor sommigen zijn laarzen bij een Meesteres noodzaak. Laarzen zijn ook een fetish op zich. Binnen deze fetish is het likken van laarzen een niche. Het likken van het object van begeerte, de laars, kan erotisch getind zijn, vooral als de laars schoon en zacht is. Maar de laars kan ook vies, smerig en besmeurd met modder of straatvuil zijn. Dan kan het laarzen likken als straf gebruikt worden.
Soms gebeurt het likken van de laarzen onder dwang, bijvoorbeeld wanneer de slaaf of onderdanige vastgebonden op de grond ligt en de Meesteres haar zool over een uitgestoken tong heen en weer schuift.

Stel jezelf maar eens voor, met je tong uit je mond. Laat hem maar heen en weer gaan, van boven naar beneden. Van het puntje van de neus mijn laars, dicht bij de vloer, helemaal naar boven tot aan het eind van de schacht, daar waar het soepele leer overgaat in het latex van mijn broek. Of in het zwarte nylon van mijn panties. Want ik draag natuurlijk niet altijd maar hetzelfde. Ik draag ook niet altijd maar laarzen. Maar vandaag wel, speciaal voor jou, mijn laarzenlikker.

Kom, zet die tong eens wat meer aan het werk! Ik wil er ook iets van kunnen voelen, dwars door het leer heen. Dus doe er maar wat moeite voor. Of dacht je dat je er weer makkelijk vanaf zou komen vandaag? Het likken van een paar gladde lakleren enkellaarsjes en dan klaar? Nee, slaafje. Mijn leren knielaarzen zijn vuil en hebben dringend een slaventong nodig. Misschien kan ik je als toetje wel mijn laklaarsjes geven, als je goed je best doet. Maar nu eerst het echte werk.

Geef wat extra aandacht aan de hoge hak, daar is van alles aan blijven hangen. En ik wil alles echt blinkend schoon zo direct. Wat ben je aan het klagen? Droge tong? Hier… wat spuug van mij erbij om je te helpen. En nu opschieten! Likken! Of moet ik je nog meer helpen? Je hoofd aan je haren langs mijn laarzen trekken? Je zegt het maar hoor!

Denk erom dat je niet hoger dan de schacht gaat! Ik wil je tong nergens anders dan op mijn laarzen voelen. Ik hoef je tong maar één seconde op mijn broek te voelen en ik zal je mijn laarzen laten voelen, bijvoorbeeld in een potje ballbusting. Of met trampling, dan kan ik gewoon bovenop je blijven staan terwijl je nog steeds gewoon mijn laarzen likt. Handig voor jou ook, dan kom je tenminste makkelijk bij de onderkant van de zool. Hahahaha.

Ja, als je mijn laarzen likt, wil ik wel dat je ze volledig schoonlikt, helemaal compleet. Dus ook de onderkant. Het zal wel een beetje schuren, maar je doet het er maar mee. Ik ga alles inspecteren en o wee als er wat vuil achterblijft! Maar goed, de zolen komen pas op het eind. Anders zou je met je vieze slaventong het mooie leer alleen maar bevuilen.

Voorlopig zie ik nog allemaal modderspatjes en vlekjes op het leer langs mijn kuit. En kijk daar, voorop de neus nog wat stof. Wat heb je eigenlijk al die tijd zitten doen? Het lijkt nog nergens op!
Likken! Likken! En nog eens likken! Of moet ik je soms wat aansporen met mijn zweep? Ben jij nou een echte laarzenfetishist? Daar had ik toch iets meer enthousiasme en inzet van verwacht.

Ga maar op je rug op de grond voor me liggen, met je tong uit je mond. Dan beweeg ik mijn voeten wel heen en weer. Ik doe het werk zelf wel weer! Openhouden die mond! En nu zuigen op die hak. Net zo lang tot hij zo goed als nieuw is.

Heb je nog zin in het “toetje”?