Klemmen

Klemmen

Klemmen worden in de BDSM vooral gebruikt om tepels te pijnigen. Daar zijn allerlei verschillende tepelklemmen voor, van plastic tot metaal, soms met gewichtjes, soms zonder. De meeste klemmen zijn verstelbaar waardoor de pijn die toegebracht wordt, gedoseerd kan worden. Sommige klemmen hebben gekartelde uiteinden die pijnlijk in het vlees kunnen bijten, anderen hebben een platte bek, maar dat hoeft niet minder pijnlijk te zijn.

Ondanks dat klemmen vaak op de tepels gezet worden, kunnen ze natuurlijk overal op het lichaam geplaatst worden. De balzak, de penis, de schaamlippen, de oren, de neus, de tong, tussen de tenen van de voet of tussen de vingers, op de buik en op de armen… eigenlijk overal wel waar een knijper of klem een beetje houvast kan vinden.

Naast speciaal voor SM gebruik bedoelde klemmen wordt er soms ook gebruik gemaakt van gewone huis-en-tuin wasknijpers of ook wel de wat zwaardere lijmklemmen. De ene klem is niet per se beter dan de andere. Het is meer een kwestie van wat je mooi vindt, hoeveel pijn de slaaf of slavin kan verdragen en hoeveel geld je eraan uit wilt geven.

De meeste mensen vinden een beklemmend gevoel niet zo fijn maar ik zet je graag klem. Of moet ik zeggen dat ik eigenlijk je huid klem zet? De huid van je balzak of je voorhuid. Je tepels tussen een tepelklem met scherpe gemene tandenbekjes. Een vlinderklem of clover clamp aan je oorlel, aan allebei de kanten één. Met een mooi kettinkje ertussen, dat je nu even voor mij in je mond mag houden. Dan ga ik me bezighouden met het verder versieren van je lichaam met klemmen en knijpers.

Laat het kettinkje niet vallen, want dan hang ik er gewichten aan. Waaraan? Dat merk je dan wel… 😉

Een pijnlijk krokodillenbekje op je navel. Een spelletje “hoeveel wasknijpers passen er op je buik”. En natuurlijk het spelletje “wanneer laat je het kettinkje vallen”, want ik weet nu al dat dat gaat gebeuren, alleen nog niet wanneer. Eens even kijken of ik het kan versnellen door gemeen mijn nagels te gebruiken… krassend over de huid van je borst, lichte sporen achterlatend. Knijpend in je tepels, die al zo gemarteld waren door de zware tepelklemmen. Misschien moet ik die er even afhalen. Geeft dan juist het terugstromende bloed dat extra duwtje om je mond open te doen? Een schreeuw van pijn, een kreet en ja hoor, daar bungelt het kettinkje heen en weer.

Nou, je weet wat dat betekent toch, slaaf? Gewichten! Heel veel gewichten. Gewoon omdat ik daar zin in heb. En je hebt het verdiend natuurlijk. Dan had je je tanden maar op elkaar moeten houden.
Heel veel gewichten betekent automatisch heel veel klemmen, want waar moet ik ze anders allemaal laten… dus we gaan eerst nog even vrolijk verder met de klemmen. Steek je tong maar uit, nu het kettinkje toch al niet meer in je mond zit. Twee wasknijpers op je tong en een klem op je lippen. Hahahaha, wat zie jij er belachelijk uit! Nog even twee balgewichten aan de vlinderklemmen op je oorlel hangen en dan kan ik goed een vernederend fotootje nemen van hoe heerlijk onderdanig je je door de Meesteres laat behandelen.

Strek je armen maar eens netjes voor me uit, dan hang ik er aan de onderkant knijpers aan met gewichten. Net zo lang totdat je armen te zwaar worden en ze vanzelf naar beneden gaan. Dat verdient straf, natuurlijk, want had ik gezegd dat ze naar beneden mochten? 😉

Of ben jij toch zo sterk dat je je armen voor mij gestrekt kan houden? De pijn volhouden voor je Meesteres, misschien wel tot de knijpers er door het gewicht een voor een langzaam vanaf glijden?

Wil je het proberen en kijken wie er wint? 😉