HoS

SM studio House Of SubMission

De SM studio House Of SubMission aan de Thomsonlaan te Den Haag is de SM studio van twee professionele Meesteressen, Meesteres Kate en Meesteres Illucia.

Wij houden ons al jarenlang bezig met SM in alle aspecten, zowel privé als commercieel. Wij zijn dan ook een begrip in de BDSM scene en vooral in Den Haag en Rotterdam, van waaruit wij al die jaren onze gasten ontvangen hebben. Die ontvangst deden wij altijd vanuit een club of studio met de daar geldende huisregels. Omdat de dominantie ins ons bloed zit en we liever onze eigen regels opstellen, hebben Meesteres Kate en ik op een gegeven moment besloten onze eigen SM studio te openen en studio House Of Submission was geboren.

De studio is goed uitgerust met alle denkbare SM attributen en allerlei meubilair. Van zwepen en klemmen tot laarzen en maskers, van een bondagebank tot gevangeniscel en van een katrol om je op te hijsen tot aan een draairad.

In onze studio ontvangen wij bij voorkeur op afspraak. Zonder afspraak kunnen wij niet garanderen dat je gelijk terecht kunt, het kan zijn dat we dan al bezig zijn. Vooraf even bellen of mailen is dus handiger en aan te raden.

Wil je desondanks het risico nemen om zonder afspraak langs te komen, dan kan dat op woensdag of donderdag vanaf 12:00 uur tot 20:00 uur. Op andere dagen werken wij uitsluitend op afspraak.

Ons adres is op de Thomsonlaan 109A, 2565 HZ te Den Haag.

Wil je alvast zien wat je kan verwachten, dan kan dat op onze aparte website www.houseofsubmission.nl