Home

Welkom op de website van Meesteres Illucia.

Ik ben een Meesteres die met veel passie en inzicht haar dominantie gebruikt tijdens commerciële sessies.
Ik speel niet alleen met ervaren sm-ers, maar ook met diegenen die dit pad nog maar net gaan bewandelen. Die neem ik graag bij de hand en begeleid ze in deze boeiende wereld. Ik speel met zowel slaven als slavinnen, maar ook stellen zijn welkom bij mij.

Een sessie hoeft zeker niet altijd hard of heftig te zijn (mag natuurlijk wel), maar kan net zo goed zacht of fetish-gericht zijn. Hard en zacht, beiden kunnen dus een uitdaging zijn die ik graag aanga. Wat ik hierbij wel belangrijk vind is dat de fantasie geuit kan worden en eventueel in praktijk gebracht, men elkaar met respect benadert en de discretie door beide partijen wordt behouden.

In de jaren dat ik bezig ben met BDSM heb ik zo’n grote liefde ontwikkeld voor het dragen en gebruiken van latex, dat je dit gerust een fetish kunt noemen.

Uiteraard is dit niet het enige wat mij boeit, juist de verschillende aspecten van BDSM en de interactie tijdens sessies maakt het voor mij zo aantrekkelijk. Daarom ook dat geen enkele sessie hetzelfde is, want iedere tegenspeler brengt zijn/haar eigen fantasie, ervaring, grenzen en beleving mee.
En waar de grenzen altijd gerespecteerd worden, zijn juist de fantasie, ervaring en beleving van mijn tegenspelers iets waar ik graag mee speel en iets aan wil toevoegen.

Voorkeuren mag je altijd uitspreken, echter ik bepaal hoe, en in welke mate, ik hier gebruik van maak. Want onthoud goed…
…..ik ben de Meesteres!!

Voor meer informatie over mij, lees hier mijn interview in Doma magazine.