Halve dagpas

Halve dagpas

Ik kan me goed voorstellen dat je aan één uurtje Meesteres Illucia niet genoeg hebt. Als het goed is, heb je nooit genoeg van me en wil je alleen maar meer. 😉 Maar ja, als slaafje heb je niets te willen natuurlijk. Ik bepaal en ik beslis. Wat een geluk voor jou dus, dat ik 4 uurs sessies aanbiedt onder de naam halve dag pas.

Alles wat in één uur niet of nauwelijks aan bod kan komen, kan nu ineens werkelijkheid worden.
Een 4 uurs sessie biedt zoveel mogelijkheden om te dienen, om de Meesteres te helpen, tijd voor een 1-op-1 SM sessie. Zo leren we elkaar tijdens zo’n halve dag natuurlijk veel beter kennen dan in één uur en kan ik daardoor ook beter inspelen op jou en je wensen.

Langdurige opsluiting of een uitgebreide opmaak- en omkleedsessie voor een travestiespel is geen enkel probleem meer, als je de halve dag nog voor je hebt. Net zo min als het uitvoeren van allerhande taken en opdrachten voor de Meesteres, waarbij er natuurlijk meer dan genoeg tijd overblijft voor straf, correctie en/of beloning, al naar gelang de uitvoering van de opgedragen klusjes… Boodschapjes doen voor de Meesteres, assisteren of toekijken bij een andere sessie, het kan allemaal ineens van je gevraagd worden tijdens zo’n halve dag. Misschien mag je schoonmaakklusjes doen in mijn mooie SM studio, misschien zijn het vernederende opdrachten. Maar wel goed je best doen! Ook voor je eventuele straf heb ik nu veel meer tijd, zodat ik bijvoorbeeld alle zwepen die ik heb één voor één op je uit kan proberen.

Poets jij graag schoenen? Ik heb er genoeg om je vier uur bezig te houden… Poetsen kan met je handen en schoensmeer, maar ook met je tong. Lekker lang mijn grote collectie laarzen likken. Maar je kan natuurlijk ook urenlang opgesloten worden, of onbeweeglijk strak vastgebonden liggen op de bondagebank, met een buttplug in je kont. En ik kom vast wel af en toe even langs om te zien hoe het met je gaat, even kijken of de tepelklemmen nog vast zitten bijvoorbeeld. Want stel je voor dat die er zomaar ineens afvallen… dat zou toch vervelend zijn. Misschien mag soms zelfs de mondknevel wel even uit.

Naast langdurig biedt 4 uur lang ook gewoon de mogelijkheid om een heleboel korts en verschillends met je te doen. Zo kan ik mijn veelzijdigheid als Meesteres compleet aan je laten zien… én voelen! Ik ben voor veel in, dus als je openstaat voor de vele verschillende kanten van BDSM en Femdom hoeven we ons zeker niet te vervelen.

Voor je het weet is 4 uur ook alweer voorbij en wil je alleen maar nog méér! Of niet natuurlijk en ben je blij dat je na alle opdrachten, straf en marteling weer in alle vrijheid buiten staat.

Denk je dat jij de Meesteres 4 uur lang aan kan?