Golden Shower

Golden shower

Golden shower, of gouden douche. Hier zijn nog allerlei andere namen voor. Gouden nektar, meesteressen champagne, plasseks, watersports, human toilet, allemaal benaming voor het spelen met urine. Als straf, als beloning, vernederend of gewoon omdat het lekker is. Urolagnia of urophilia wordt het ook wel genoemd. Omdat het erg intiem is, is een golden shower ook iets dat vaak verdiend moet worden. De Meesteres geeft haar vocht niet zo maar aan een slaaf of onderdanige sub.

Bij een golden shower gaat het om het over iemand heen plassen. Het laten zien van de handeling van het plassen, het ruiken eraan. En ook het proeven van urine, het drinken ervan. Dat kan uit een beker of glas, maar ook “rechtstreeks uit de bron”, zoals ze wel zeggen. Rechtstreeks vanuit de blaas van de Meesteres in de mond van de slaaf.

Goudgeel en helder wit. Wat troebel, schuimend, of schoon doorzichtig. Nee, geen bier, hoewel het wel net zo lekker wegdrinkt. Of misschien wel lekkerder, voor de echte kenners onder ons. En voor de kenners onder mij, vooral! 😉 Liggend onder mij. Want zo gaat het het beste, als je onder me ligt, met wijd geopende mond. Klaar om mijn urine te ontvangen, rechtstreeks uit de bron. Maar niet iedere toiletslaaf krijgt die eer bij mij. De Meesteres kan ook besluiten om haar kostelijke champagne in een glas aan te bieden aan haar menselijk toilet.

Of wat dacht je ervan als ik je gewoon helemaal onderzeik in de badkuip? Eens zien hoeveel van mijn pis ik over je heen kan laten kletteren, in grote warme stralen. Probeer er maar wat van op te vangen met je mond. Met je handen. Met de rest van je lichaam. Smeer je helemaal onder en neem een bad in mijn goddelijke vocht. Snuif de geur op zo lang het nog warm is, zodat je het aroma als je thuis bent nog kan herinneren. Maar voorlopig ben je nog hier. En misschien ben ik wel zo aardig en laat ik je een flesje mee naar huis nemen.

Als ik in een minder aardige bui ben, kan ik je ook gewoon voor straf onderzeiken, afzeiken.
Sowieso vind ik dat je er tot nu toe eigenlijk veel te veel plezier aan beleeft. Want hoewel mijn urine dus heel goed als beloning kan dienen, was het nu voor jou eigenlijk vooral ter vernedering en als straf bedoeld. Houd je mond om te beginnen maar eens wijd open, zodat ik er mijn panty in kan stoppen. Je hoeft niet bang te zijn dat je mond ervan uitdroogt, want ik plas hem gelijk helemaal vol, totdat mijn hele panty doordrenkt is van mijn pis, tot mijn gele vocht over je lippen stroomt en langs je wangen en je kin naar beneden druipt.

Je slikt pas door wanneer ik dat zeg, begrepen slaafje? Voor zover slikken überhaupt nog lukt met die opgepropte panty in je mond. Het is eerder stikken dan slikken. Zo lijkt het wel een beetje op de Amerikaanse martelmethode waterboarding. Of eigenlijk kunnen we dit dan wel dopen tot urine boarding, en dan niet uit Amerika, maar “gewoon” uit Den Haag. Uitgevonden door Meesteres Illucia. 😉

Nou, slikken dan maar! Dan kan ik jou even bijvullen en daarmee mijn blaas wat legen. Nog wat extra persen, om ook je hele lijf ook nog eens met harde warme stralen vocht compleet onder te plassen. Een ware gouden douche! En misschien… heel misschien, als je braaf geweest bent, mag je daarna ter afsluiting gewoon normaal douchen, zodat je schoon naar huis kan.

Maar ja, vind ik dat je braaf genoeg was? Kom het eens proberen…