Gewichten

Gewichten

Gewichten worden in de BDSM gebruikt om extra pijn te geven, het een slaaf of slavin extra moeilijk te maken. De gewichten zijn vaak gewone gewichten zoals ze bijvoorbeeld ook voor vishengels gebruikt worden, of gewichtjes die aan de uiteinden van een tafelkleed gehangen worden om te voorkomen dat het opwaait. Maar er zijn ook speciale SM gewichten, bijvoorbeeld zilverkleurige, glanzende metalen ballen die voor CBT gebruikt worden. De metalen ballen hangen dan aan een zogenoemde parachute of aan klemmen en trekken de balzak en teelballen naar beneden.

Gewichten kunnen gebruikt worden in allerlei groottes, van tientallen grammen tot aan meerdere kilo’s. Het is maar net hoeveel gewicht de slaaf of onderdanige erbij kan hebben, of hoeveel de Meesteres vindt dat hij of zij erbij kan hebben… 😉 Altijd erbij, nooit eraf, hoewel voor veel mensen gewicht is verbonden met afvallen. Gezond eten en op je lijn letten. Voor mij betekent gewicht gewoon een aantal gram in de vorm van lood of een ander metaal aan je tepel, ingehaakt aan een tepelklem bijvoorbeeld. En afvallen… daar is geen sprake van! Ik bevestig alles goed stevig en als er iets afvalt, ligt het niet aan de Meesteres, maar aan jou als slaaf! Dus denk erom en zorg ervoor dat er niets afvalt, want dan garandeer ik je een zware straf. J

En nu we het toch over zwaar hebben… een aantal gram kan natuurlijk makkelijk meer worden. Van een aantal gram naar tientallen grammen, tot een kilo, of enkele kilo’s. Afhankelijk van waar een en ander hangt en afhankelijk van waar ik zin in heb. En afhankelijk van hoe braaf en gehoorzaam jij bent, nederig en onderdanig.

Laten we afspreken dat ik gedurende deze sessie iedere keer dat je ongehoorzaam of stout bent, telkens ergens op je lichaam een gewichtje hang. Iedere keer dat je me tevreden stelt, gaat er weer een gewicht af. Wat zeg je? Niet zo’n goed idee? Dat wordt dan het eerste gewicht! 😉 Wat zal ik eens nemen… hmmm… 250 gram? Aan je balzak? Ja, dat lijkt me wel wat. Eerst even je ballen met een touwtje strak afbinden. Het gewicht moet ten slotte wel ergens aan kunnen hangen…

Auw? Hoezo auw? Dat wordt een tweede gewicht. Nu maar eens een zware metaalbal aan je oorlel. Omdat ik zo lief ben en je gezicht niet scheef wil laten hangen, doe ik er ook gelijk maar een aan je andere oorlel.

Oh, je ziet er niet zo blij uit, slaafje! Terwijl de Meesteres toch juist het beste met je voor heeft en keurig let op het evenwicht in je gezicht. Ik hang er als straf voor je ondankbaarheid maar een emmertje met wasknijpers aan je ballen bij. Om het gewicht van de wasknijpers wat te verminderen, zal ik ze er voor je uit halen. Natuurlijk plaats ik ze dan wel overal op je lichaam, maar dat vind je vast niet erg. Toch?

Let op je antwoord, slaaf. Als je het niet erg vindt, ga ik natuurlijk lekker uitgebreid mijn gang. En als je het wel erg vindt, stel je me ernstig teleur en… ga ik voor straf ook lekker uitgebreid mijn gang! 😉 Kortom… het maakt voor in deze mindfuck totaal niet uit wat je zegt en bovendien versta ik toch helemaal niets van wat je zegt. Met een klem en een gewicht aan je tong hangend praat het ook wat moeilijk, dat snap ik wel.

Misschien ga ik de emmer als hij leeg is ook nog gebruiken waar een emmer eigenlijk voor bedoeld is. Vullen met water… 🙂 We zien wel.

OK, hoe moeilijk het spreken ook is… ik wil dat je meetelt met iedere knijper die ik plaats. Aan iedere knijper hang ik een gewichtje van 50 gram en ik wil dat je dat gewicht ook bij elkaar optelt. Voor iedere fout die je maakt, hang ik er het dubbele gewicht aan, dus ik ben benieuwd hoeveel zwaarder je gaat worden met al die versiering aan je slavenlijf.

Ook zo benieuwd? Niet in hoeveel je af kan vallen maar in hoeveel je in gewicht toe kan nemen?