Footworship

Footworship

Footworship of voetverering is een vorm van voetfetisjisme die wijd verbreid is. Het gaat vooral om de belangstelling voor vrouwenvoeten en de meeste voetfetisjisten zijn mannelijk. Maar andersom komt zeker ook voor.

Het gaat bij footworship of voetverering om het bekijken, aanraken, ruiken, likken van voeten of delen daarvan. Soms is de voetfetish beperkt tot één deel, bijvoorbeeld de hiel of de voetzool, maar vaker de hele voet. Soms is de fetish dat er klaargekomen wordt op de voet, of dat de man afgetrokken wordt door voeten. Dit wordt ook wel een footjob of voetjob genoemd. Het weer aflikken van het sperma van de voet hoort er dan meestal ook nog bij.

Bij het likken van de voet geven sommigen de voorkeur aan vuile voeten, waarbij het dan vooral gaat om het schoonlikken van de voet, anderen geven juist de voorkeur aan schone voeten. Ook bij het ruiken is er een verschil tussen mensen die een schone of geparfumeerde voet willen ruiken of juist een sterk ruikende zweetvoet.

Sommige voetfetisjisten willen de voet voelen en vereren in sokjes of nylons of panties. Anderen geven de voorkeur aan een blote voet.

Voetfetish is al eeuwen oud. We kennen allemaal wel de fixatie op voeten uit het oude China, waarbij de voeten van vrouwen klein gehouden werden door de tenen te breken en in te binden. Gelukkig zijn bij mij alle tenen nog ongebroken in volle glorie aanwezig.

Tien tenen, twee voeten en zo weinig tijd. En dan zijn er ook nog tien nagels die gelakt moeten worden. Ga je dat wel redden slaafje? Tien godinnelijke teentjes die allemaal stuk voor stuk vereerd dienen te worden. Niet alleen “dienen”, maar ook vérdienen vereerd te worden. Maar als doorgewinterde footworship slaaf weet je daar toch wel raad mee, of niet soms?

Of ben je nog een beginner en zit je voor de eerste keer geknield voor de twee prachtige voeten van de Meesteres? Twee voeten om te masseren, aan te raken, te ruiken, te strelen.

Neem maar eens een voet voorzichtig in je handen en vertel me wat je ermee zou willen doen. Mijn andere voet zet ik als steun wel op je been. Kijk me maar recht in mijn ogen aan en vertel me je fantasieën. Of sla je je ogen liever neer en kijk je liever onderdanig naar beneden, naar mijn voet in je hand? Zou je mijn voeten willen likken, met je tong langzaam over mijn wreef, terwijl je neus de zachte geur van parfum nog net op kan snuiven. Of de enorme stinkwalm van zweetvoeten, omdat de Meesteres haar voeten extra lang zonder te wassen in sneakers of rubberlaarzen heeft gelaten.

Gestoken in sokjes, kousen, panties of puur naturel. Het kan allemaal en natuurlijk kan een uitgebreide voetenvererings sessie gecombineerd worden met schoen- of laarsverering. Shoe- en bootworship. En eventueel ook met trampling, als jij je als onderdanige of voetenfetishist door mij graag onder de voet laat lopen. Ook dat kan natuurlijk blootsvoets, mét en zonder schoenen of laarzen, mét en zonder hakken.

Maar eerst maar weer even terug naar mijn voeten, want daar draait het allemaal om vandaag. En om wat jij  ermee gaat doen. Mag gaan doen. Begin voorlopig maar eens met het zacht masseren van mijn voeten. Met je duim zacht aan de onderkant langs de voetzool, de bal van mijn voet, langzaam cirkels draaiend en verschillend druk uitoefenend. Pak de tenen maar eens één voor één. De nagellak staat naast me. Neem ik rood of zwart. Wat staat mooi bij mijn zwartleren pumps?

Als mijn nagels gelakt zijn, mag je er eerbiedig kusjes op geven. Wel eerst droogblazen natuurlijk! Kusjes op de nagels, kleine likjes over de teen. Doe je mond maar wijd open, dan ga ik eens kijken wat er groter is… jouw mond of mijn voet. Eens zien hoe ver hij erin gaat. Stukje voor stukje… tot de hele wreef van mijn voet met teen en al in je mond zit, een mondknevel vormend. Wat zeg je? Je krijgt een droge mond?

Verzorg mijn voeten dan maar eens goed met een vochtinbrengende crème. Wrijf het overal zorgvuldig uit, zodat geen stukje huid wordt overgeslagen. Ook bovenop, langs de hiel en vergeet ook mijn enkels niet. En als je toch bezig bent, neem dan mijn kuiten ook gelijk maar mee.

En als de crème goed ingetrokken is, kan je weer verder gaan met de massage. Begin maar weer met de voetzolen!