Fetish

Fetish

Een fetish is wanneer iemand een uitermate sterke belangstelling of zelfs verering heeft voor een bepaald voorwerp of een bepaalde handeling of activiteit of lichaamsdeel. De belangstelling of aanbidding is daarbij seksueel gericht en betreft niet de normaal seksueel opwindende lichaamsdelen als borsten, tepels of de penis.

De persoon die de fetish heeft noemen we een fetishist. Officieel is de schrijfwijze in het Nederlands overigens fetisj met een j, maar meestal zie je de Engelse versie fetish.

In de BDSM zijn er ontzettend veel fetishes mogelijk. Denk bij voorwerpen aan objecten zoals bepaalde kleding van rubber, latex, leer of lak. Het kan dan gaan om bijvoorbeeld kousen, schoenen, rokjes, handschoenen, maar ook om dingen als maskers, mondknevels en luiers.

Bij lichaamsdelen gaat het dus juist niet om de geslachtsdelen, maar bijvoorbeeld wel om de voet, de knie, hals, handen, of soms ook alleen een deel daarvan, dus bijvoorbeeld de hiel of tenen van de voet of de vingers van de hand of lange nagels.

Sommige fetishes gaan nog verder in detail. Dan zijn lange nagels op zich niet genoeg, maar moeten het roodgelakte glimmende lange nagels zijn. Of niet gewoon een algemene laarzen fetish, maar een fetish voor uitsluitend zwarte kniehoge leren laarzen met een metalen hak en plateauzool.

Er zijn ook fetishes voor allerlei lichaamsvloeistoffen als spuug, urine en zweet. Naast het feit dat in een SM sessie bespuugd worden of een golden shower krijgen dan vernederend kan zijn, is er daarnaast het aspect van de fetish.

Voor sommige fetishisten is het object van begeerte genoeg om er seksuele opwinding uit te halen, voor anderen is er wel menselijke interactie bij nodig. Voor sommigen zal het dus genoeg zijn om een hooggehakte lakleren pump te voelen, te ruiken en te likken, voor anderen moet die pump wel gedragen worden door een persoon, een Meesteres bijvoorbeeld! 😉

Ik voldoe graag aan bijna al je wensen op fetish gebied. Als ervaren en professioneel Meesteres heb ik in de loop der jaren alle fetishes wel voorbij zien komen, dus schroom niet om mij ergens om te vragen. Er zijn fetishes waar ik niet aan doe, maar vragen staat altijd vrij. Wees in ieder geval niet bang of verlegen om mij over je fetish aan te spreken. Werkelijk niets is mij te gek en we kunnen samen bespreken om te kijken hoe ver we komen.

In de studio te Den Haag is in ieder geval SM en fetish materiaal voldoende aanwezig, in allerlei soorten, maten en kleuren. Grote kans dus dat er voor jouw fetish ook iets bij zit!