Doggieplay

Doggieplay

Doggie play is een SM rollenspel, waarbij de slaaf of slavin de identiteit van een menselijke hond of puppy aanneemt en de ander in de rol van baas of bazin optreedt. Net als bij ponyplay bestaat doggy play in vele vormen. De human dog kan als puppy nog erg jong en stout zijn, speels en onervaren. Dan zal de Meesteres herhaaldelijk het gedrag moeten bestraffen tot de pup goed gehoorzaamt.

Een volwassen hond kan trouw aan de voeten van de Meesteres liggen, met af en toe een aai over de kop en een kauwbot ter beloning. Maar ook een volwassen hond hoeft niet altijd goed te luisteren en ook dan kan het zijn dat de Meesteres bijvoorbeeld met de hondenzweep streng en corrigerend in moet grijpen.

Voor doggie play zijn allerlei attributen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld leren hondenmaskers en buttplugs met een staartje eraan. Maar ook hondenspeeltjes uit de gewone dierenwinkel als bijtringen en piepbeestjes kunnen natuurlijk gebruikt worden, net als drink- en eetbakken.

Voor sommige onderdanigen is het belangrijk dat ze tot een bepaald hondenras behoren, voor anderen maakt dat niet uit en volstaat het om simpelweg als hond behandeld te worden.

Een menselijke hond is natuurlijk uitstekend geschikt om met halsband aangelijnd netjes aan de zijde van de Meesteres te lopen en voor de ongehoorzame honden is een elektrische shock collar erg geschikt. Mocht de human dog dan nog steeds niet luisteren, kan hij met muilkorf en al weggezet worden in de honden bench, keurig opgeruimd. De doggy kan dan hooguit nog een beetje blaffen…

WRAF, WRAF! Als mijn schoothondje had je zeker gedacht dat je op mijn schoot mocht zitten? Maar ik houd niet zo van schoothondjes. Geef mij maar een flinke, grote, sterke en trouwe waakhond. Eén waar geluid uit komt. En die niet gelijk omvalt als ik eens flink aan de halsband ruk. Dus in plaats van te keffen, kan je bij mij maar beter stoer blaffen. Niet dat *ik* daar bang van wordt natuurlijk, want ik ben en blijf je bazin. En bovendien je Meesteres, niet te vergeten. Als je niet doet wat ik zeg, krijg ik je met de hondenzweep snel genoeg wel weer in het gareel.

Maar als goede Dominante en verantwoordelijke huisdierhoudster heb ik je uiteraard eerst aan een intensieve gehoorzaamheidstraining onderworpen. Voor ieder gehoorzaam opgevolgd bevel krijg je een beloning, voor ieder ongehoorzaam of stout gedrag krijg je straf. Zo simpel is het. Zelfs voor een hondje als jij goed te begrijpen, toch? En zo niet… dan hebben we alsnog wat strenge opvoedingsmethoden nodig.

Misschien een corrigerende tik met de vlakke hand op je snuit, of wat rake klappen met de rijzweep op de rest van je lijf. Maar ik kan je ook gewoon een shock collar omdoen. Dat maakt mij het leven veel makkelijker en ik gok dat je dan heel snel leert gehoorzamen.

Kijk eens wat een mooie drinkbak er al voor je klaar staat. Laat maar eens zien of je netjes kan drinken, zonder te morsen. En ben je na al dat drinken nog zindelijk, of doe je je plasje op de vloer van de SM studio? In dat geval gaan we beginnen aan je plastraining en moet ik je aangelijnd uitlaten, buiten. Met je been omhoog tegen een boom aanplassen, zoals het hoort voor een goed opgevoede doggy.

Goed zo, hondje! Wat kijk je me toch lief aan met je trouwe puppy ogen. Maar hoe lief je ook kijkt, je zal toch echt je best moeten doen om een beloning te ontvangen. Ik kan je alvast wel even over je kop aaien. Eens zien of je staart daarvan al gaat kwispelen… Want alle aandacht die je nu van me krijgt, zou je ook al blij moeten maken. Niet-blije hondjes worden geslagen, dat weet je. Wat? Grommen naar het baasje? Bijten? Als er iemand is die bijt, ben ik het! Een muilkorf bovenop je hondenmasker zal je leren.

Ik zal je voorlopig maar even opsluiten in de bench. Dan kan je je zonden overdenken. Stout hondje! Heel erg stout. Ik had nog wel allemaal lekkere hondensnacks gekocht voor je, en leuke speeltjes. Graag had ik met je gespeeld… ik de bal gooien en jij hem netjes weer terugbrengen. Keurig met de bal in je mond tussen mijn laarzen. En dan jou rechtop laten zitten, netjes met je pootjes omhoog en je tong uit je bek. Vragend om aandacht. Als een braaf hondje helemaal gefixeerd op de bazin.

Maar ja, je hebt het voor jezelf verpest. Nu zal ik je laten janken als een hond. Uit de bench met jou en breng de hondenzweep maar in je bek naar me toe. We zullen zien hoe snel ik je kunstjes kan leren.

Ben jij een slimme hond? Kom je kunstjes dan maar eens laten zien!