Dienstmeid/knecht

Dienstmeid / knecht

Een dienstmeid of een knecht is iemand die in dienst is van een ander. Die andere persoon is de meerdere van de dienstmeid of de knecht, vaak de Meneer of Mevrouw genoemd, soms ook wel de Meester of Meesteres. Buiten de BDSM om, wel te verstaan. Eigenlijk is het een soort van veredelde slaaf, maar dan zonder het eigenaarschap erbij. De dienstmeid of knecht werkt vrijwillig voor de huisbaas of huisbazin en het is dus een dienstbetrekking. De heer en meester of madame en meesteres kunnen allerlei klusjes en taken opdragen en alle opdrachten worden zonder tegenspraak uitgevoerd. “Ja Mevrouw”, “nee Mevrouw”. “Zoals u wenst, madame”. “Natuurlijk, Meesteres”.

Kijk, zo komen we al snel in de richting van SM. Want zo hoor ik het ook graag van mijn slaven. Geen tegenspraak. Gewoon keurig netjes je opdrachten uitvoeren om je Meesteres een plezier te doen. Dat is jouw taak. Je enige taak.

Natuurlijk zal die taak uit hele verschillende dingen bestaan, als jij door mij uitverkoren wordt om mijn dienstmeid of knecht te mogen zijn. Mógen zijn, want het is echt een voorrecht als jij mijn visitekaartje mag zijn. In een door mij voorgeschreven dresscode mijn gasten bedienen bijvoorbeeld. Soms chique en keurig netjes gekleed, als een echte butler, dan weer eens volledig naakt om als geil gebruiksobject te dienen voor wie daar maar zin in heeft. Het hangt helemaal van het soort feest of bijeenkomst af, wat precies jouw rol zal zijn.

Soms heb ik maar één dienaar of dienares nodig en ben je voor alles verantwoordelijk, een andere keer zal je met andere slaven of slavinnen samenwerken en krijg je je eigen taak. Je ontvangt de mensen, neemt jassen aan, draagt eventuele tassen of bagage, begeleidt mensen naar hun plek, voorziet iedereen van een drankje en een hapje, je zorgt voor een schone ruimte vóór aankomst en natuurlijk ook na het vertrek van alle gasten.

Tijdens een feest kan iedereen diensten van je verlangen, van niet seksueel tot wel seksueel. Dienstbaar en gewillig. Mensen kunnen je gebruiken en misbruiken. Ik verwacht van mijn onderdanen natuurlijk dat zij hun uiterste best doen om het iedereen naar de zin te maken. Dat betekent dus ook dat je aan alle verzoeken voldoet.

Van het “gewoon” aanreiken van een sigaret en vuur geven tot aan het dienen als menselijke asbak. Van het aanschuiven van een stoel tot het dienen als voetenbankje. Van het inschenken van een drankje tot en met het weer terug ontvangen van dat drankje, als het een uur later weer het lichaam verlaat als een golden shower. Je brengt hapjes rond, maar misschien ben jij op een gegeven moment zelf wel het hapje.

Maar ook al ben jij het hapje… besef ten allen tijde dat het niet om jou draait. Op geen enkel moment. Jij bent er alleen om mijn gasten en mij te behagen. Kan jij jezelf zo wegcijferen? Er zijn als het moet, maar onzichtbaar blijven als je niet nodig bent? Maak je dan maar zichtbaar, misschien wil ik je gebruiken. 😉