CBT of cock and ball torture

Houd je pik maar omhoog, zodat ik om te beginnen je ballen eerst eens stevig kan afbinden. Een paar keer goed strak het touw om je balzak heen, waarna ik de strakgespannen huid om je ballen nóg wat strakker trek door je ballen met het touwtje ook nog eens van elkaar te scheiden. Twee aparte eitjes zijn het nu, zo lijkt het wel. Met een handig roersstokje erbij, voor geklutste eieren… 😉 Of wordt het gebakken ei, met een vlammetje eronder en kaarsvet er bovenop om de boel goed warm te houden? We zullen zien…

Ik ben toch zo benieuwd of ik nog wat wasknijpers kwijt kan op die strakgespannen ballenhuid van je. Zo niet, zal ik het vel wat samen moeten knijpen om wat houvast voor de knijpers te maken. Die piemel van je zit ondertussen behoorlijk in de weg. Daar heeft hij alvast straf voor verdiend! Ik zal je pik zo direct wel wat gaan martelen, bijvoorbeeld met mijn lange scherpe nagels diep in je huid, maar dat komt zo direct wel. Eerst maar even verder met de knijpers; ik wil er minimaal 10 op iedere bal.

Ach, kijk nou, de eerste glijdt er gelijk al weer vanaf! Dan zal ik helaas voor jou toch de huid wat samen moeten trekken… Zie je wel, dat gaat al een stuk beter! Maar of ik er nu nog 10 per bal kwijt kan?
Het lijkt me een gepaste straf om je het overgebleven aantal te laten betalen in zweepslagen. Per bal én op je dikke pik. Wat denk je zelf? CBT mag toch wel echt pijn doen, of niet soms?

Oei… er zijn 10 knijpers over. Dat wordt dus 30 zweepslagen in totaal. Als je het niet aan kan, mag je me ook smeken om het af te wisselen met wat ballbusting. Eén zweepslag in ruil voor één harde trap tussen je benen, direct tegen je balzak aan.

Je mag van geluk spreken dat ik nog niet met de dilator sounds begonnen ben. Stel je voor hoe dat zou voelen… een dikke, harde metalen staaf door je plasbuis heen en daar dan harde zweepslagen op! Of zou de Meesteres zo lief en genadig zijn om de sounds eerst uit je penis te verwijderen? Voor mij een weet, voor jou… Nu we het toch weer over je piemel hebben, die had nog wat te goed. Een martelbehandeling met mijn prachtige nagels. Hoe hard zou ik kunnen knijpen? Hoe lang mogen de afdrukken nog zichtbaar zijn? Of zal ik mijn telefoonnummer in je lul krassen? Dan ben je een tijd lang een wandelend reclame uithangbord voor me! 

06 – 2753 4703. Wil jij ook reclame voor me maken? Bel maar. Ik pak ondertussen alvast mijn nagelvijl.