Ben ik nou gek?

Ben ik nou gek?

“Ben ik nou gek?” Dat is de vraag die vele vrouwen zich stellen, als hun man en echtgenoot totaal onverwacht ineens vertelt iets met SM te willen gaan doen. Samen of alleen.

“Daar heeft hij het nooit eerder over gehad, dus waar komt dat nou ineens vandaan? Ligt het aan mij? Wil hij soms een andere vrouw, ben ik niet goed genoeg?”
“Alles was toch goed, we hadden goede seks, dus waar is dit voor nodig?”
“Is mijn man nu ineens homo geworden, want hij zegt namelijk eens een keertje in vrouwenkleding te willen rondlopen. Oh ja, en ook nog of ik hem daar bij wil helpen! Of hij mijn kleren ervoor mag gebruiken… hoe komt ie erop!”
“Hij zegt ook nog dat hij erg nieuwsgierig is naar anale seks. Het idee van achteren genomen te worden windt hem op. Of ik maar even een voorbinddildo wil kopen en hem daarmee wil neuken! Het moet toch niet gekker worden!”

Veel vrouwen die met dit soort vragen zitten en deze situaties in hun huwelijk of liefdesrelatie tegenkomen, snappen weinig tot niets meer van hun man of vriend. Misschien ben jij ook zo’n vrouw? Vind je het raar, dat je man zulke ideeën heeft? Vraag jij je af waarom hij van die vreemde gedachten heeft? Denk je dat hij je zat is of misschien op deze manier probeert van je af te komen?

“Hoezo wil hij dat samen met mij ontdekken? Moet ik mij nu ineens ook laten vastbinden, of laarzen met hoge hakken aantrekken, voor hem kruipen of gaan vrijen met anderen erbij? Ik word hier helemaal onzeker van, het voelt alsof de bodem onder mijn voeten is weggeslagen en ik weet niet meer wat ik ermee aan moet!”

Rustig aan, adem in, adem uit en lees door… er is een antwoord op al je vragen en een oplossing voor je probleem!

Al vele jaren zijn wij, Meesteres Kate en Meesteres Illucia uit Den Haag, bekend en actief in de SM wereld en spreken wij met ontzettend veel mensen, zowel mannen als vrouwen. In onze studio spelen we met onderdanigen en/of fetishisten en ontvangen we ook regelmatig stellen om gezamenlijk al deze BDSM verlangens en gevoelens te delen.

Soms is het de man alleen die contact met ons opneemt. Bijvoorbeeld omdat hij iets met travestie wil doen, voor anale training bij ons terecht wil, of dat hij ons wil dienen als slaaf. Tijdens het kennismakingsgesprek (dat wij altijd hebben voorafgaand aan een sessie) blijkt dan vaak met horten en stoten dat er thuis niets bespreekbaar is met de partner, dat zij hem voor gek verklaart, dat zij er onzeker van wordt en soms ook boos. Het leidt tot echtelijke ruzies en onbegrip en er kan geen volledige openheid zijn.

Wanneer wij het idee krijgen dat bovengenoemde situaties of vergelijkbare situaties ontstaan vanuit onzekerheid en onwetendheid, bieden wij stellen de mogelijkheid om eens samen bij ons in de studio langs te komen, bijvoorbeeld tijdens onze open huis dagen. Meesteres Kate en ik organiseren deze dagen tweemaal per jaar en de toegang is dan gratis. De open huis dagen zijn puur informatief en je partner en jijzelf kan op die manier eens rondkijken in onze studio, kennismaken met ons en ons eventuele vragen stellen.

“Hoezo gek, hoezo gestoord? Zien wij er gek of gestoord uit? Of ongelukkig?” is vaak ons antwoord op de eerder genoemde vraag van een partner: “Ben ik nou gek?” Hiermee is vaak ook al een mooie opening gemaakt naar een goed en verhelderend gesprek.

Meestal helpt het om gewoon even kennis te maken met ons, een gesprekje te voeren, ons in het echt te ervaren, in levende lijve te aanschouwen. Vaak is dat genoeg om de indruk weg te nemen dat wij erop uit zijn om de partner ‘af te pakken’, de Kerstdagen met hem door te brengen of met hem het bed in te duiken. Dat heeft echt niets met SM te maken en zo’n kennismaking met ons neemt dan ook veel misverstanden weg.

We proberen duidelijk te maken dat SM iets is dat voornamelijk tussen de oren begint. OK, toegegeven, in een later stadium is er wel een lichamelijke reactie. SM is ook seksuele opwinding, maar daarnaast ook ‘gewoon’ een behoefte, een diep verlangen waar af en toe gehoor aan gegeven moet worden. Het is iets dat – als het er eenmaal is – niet meer weggestopt kan worden. Ook al probeer je het een tijd lang te negeren, wanneer er een tijd niet ‘gespeeld’ kan worden, ontstaat er vaak een onrustige kriebel die lang aan kan houden. Het gevoel van ongenoegen dat er dan kan zijn, wanneer er geen enkele mogelijkheid lijkt te bestaan om er iets mee te doen, wordt door ons benoemd en we leggen het uit.

Wrijvingen en ongenoegens binnen de relatie die daardoor ook vaak ontstaan, worden ineens duidelijk en krijgen een plek. Nee, de man in kwestie wil niet van de partner af. Juist het tegendeel is waar: in bijna alle gevallen wil de man SM juist het liefste met de eigen partner beleven, in welke vorm dan ook.
Wanneer de partner dan aangeeft geen idee te hebben hoe dit in te vullen, kunnen jullie als stel samen een afspraak maken voor een sessie. Dat kan in allerlei hoedanigheden, bijvoorbeeld beiden als onderdanige, in welk geval jullie ons mogen dienen en vele spannende dingen mogen ondergaan. Maar het kan ook zijn dat de vrouw in eerste instantie alleen toekijkt hoe de man zich onderwerpt en zij er pas later, al lerend, bij betrokken raakt en zelf ook eens de zweep ter hand neemt. Of we leggen om te beginnen een simpele bondage uit, die natuurlijk gelijk op de eigen partner uitgeprobeerd mag worden. Jullie kunnen alle vragen stellen die jullie hebben en ze worden beantwoord terwijl jij van je man een heerlijke voetmassage krijgt.
Natuurlijk zijn dit slechts zomaar wat voorbeelden. Het hoeft helemaal niet zo te gaan, want de mogelijkheden in de BDSM zijn bijna eindeloos. Het kan dus alle kanten op.

Zo kan het ook zomaar zo zijn dat de partner echt absoluut helemaal niets zelf met SM wil doen en ook dat moet uiteraard gerespecteerd worden. Maar in dat geval kan de partner dan wel gerustgesteld worden, ook al is er geen verdere betrokkenheid in het SM spel. De partner weet dan tenminste wel, dat de man veilig en vertrouwd bij ons langs kan komen voor een sessie in de studio.
Ze zal dan ook merken dat haar man na een sessie heerlijk ontspannen is en haar vaak ook nog meer zal waarderen vanwege de gegunde vrijheid hierin.

Natuurlijk kan de partner nog een bijkomend voordeel hebben bij de SM-gevoelens van haar man, namelijk een zeer attente en behulpzame man, die gericht is op het de vrouw naar de zin te maken. Zo wordt de man door ons aangestuurd, of je zou ook kunnen zeggen: ‘afgericht’. Hoe dan? Denk bijvoorbeeld aan:
– wanneer de vrouw ons laat weten dat de man thuis iets laat versloffen, hebben wij voor hem de strafsessie in petto.
– de man kan van ons de opdracht krijgen om zich te verdiepen in de techniek van het geven van een goede massage; daar wordt je als vrouw natuurlijk erg blij van!
– tijdens de training leert de man hoe hij ook thuis gedienstiger kan zijn, zonder daar iets van zijn mannelijkheid voor in te wisselen of op te geven. Wij zien als Meesteres de man immers graag als slaven, onderdanig en gedienstig, terwijl jij als vrouw en echtgenote diezelfde man thuis nog steeds als ‘man met ballen’ wilt hebben.
Of niet… en verlang je op een gegeven moment misschien toch naar een onderdanige man thuis.
En zo zijn er natuurlijk nog talloze voorbeelden die je met ons zou kunnen bespreken en uitproberen. Zoals gezegd, alles is mogelijk. SM is maatwerk en iedereen is uniek. Wij staan dan ook graag voor jou klaar om ook voor jouw specifieke situatie de juiste aanpak en oplossing te bieden.

Voor ons is het van groot belang dat niet alleen de man, maar jullie beiden tevreden zijn met de geboden oplossing en dat jullie allebei er een goed gevoel aan overhouden. Open communicatie doet iedereen tenslotte goed!

Mocht jij nou zo’n vrouw zijn waarvan de man heeft aangegeven SM geïnteresseerd te zijn, schrik dan niet! Wees gerust. Neem gewoon eens contact met ons op en gun jezelf (en jouw relatie) een informatief, oriënterend en vrijblijvend gesprek hierover.

Of ben jij misschien die man die het kort geleden aan zijn vrouw heeft verteld en die niet goed weet hoe hij hiermee samen met zijn vrouw verder moet gaan? Bel of mail ons en we nemen de tijd voor je.

Er is niets om je voor te schamen. Alles is bespreekbaar en voor ieder probleem is een oplossing!