Beginner/onervaren

De onervaren SM beginner

Door boeken en films als “50 tinten grijs”, “de SM rechter” en “Secretary” is er de afgelopen jaren een soort hausse ontstaan met een ware opleving van interesse voor het hele gebied van de BDSM. Dat is erg leuk, want deze mooie wereld verdient het absoluut om zo veel mogelijk geïnteresseerden kennis mee te laten maken.

Het is bij zo’n kennismaking wel prettig als die goed en verantwoord verloopt, want de wereld van de BDSM kent veel geheimen en sommige gevaarlijke activiteiten. Geheimen die lang niet iedereen kent en gevaarlijke handelingen die voor een nare eerste ervaring kunnen zorgen als er onzorgvuldig mee omgegaan wordt.

Mensen begeleiden die voor het eerst kennis maken met SM is altijd leuk, omdat alles nieuw voor hen is en er echt een wereld voor hun open gaat. SM is zoveel meer dan een leren pakje, handboeien en een zweep om te slaan. Door mijn jarenlange ervaring als professioneel Meesteres heb ik het gehele spectrum aan variatie binnen de wereld van de BDSM wel voorbij zien komen. En gaan, want ook de SM scene kent zijn modegrillen en hypes. En er zijn natuurlijk de nodige “blijvertjes”, die de basis vormen voor deze wereld van macht en dominantie, overgave, lust, pijn, aanbidding, dienstbaarheid, sadisme en masochisme. Met die basis laat ik je in een beginner sessie graag kennis maken, op een verantwoorde manier.

Sowieso begin ik iedere sessie altijd met een intake gesprek, waarin wensen en verwachtingen worden besproken. Als onervaren nieuweling zal je misschien niet veel verwachtingen hebben, maar daarom is het extra spannend om het over je wensen te hebben, want het is jouw nieuwsgierigheid naar deze wereld die jou vandaag hier brengt, in de SM studio in Den Haag.

Wat is het dat jou zo aantrekt in de SM? Wat wil je beleven? Wat zou je willen dat de Meesteres met je doet? Wat wil jij voor de Meesteres doen? “Ik wil alles voor u doen, Meesteres!” Ja ja… daar hebben we het dan nog wel even over tijdens het voorgesprek.
Daarna kunnen we het hebben over hoe een Meesteres – slaaf relatie er écht uit kan zien. Gaan we uitvinden wat je echt voor mij over hebt. Laat ik je zien, ruiken, voelen wat de Meesteres allemaal met jou kan doen. Rustig aan beginnend, zodat je langzaam aan overal aan kan wennen. We spreken natuurlijk veiligheidswoorden en een stopwoord af, zodat je ten allen tijde aan kunt geven als iets je te veel wordt of dat je ergens niet verder mee wilt gaan. Alles op een verantwoorde, veilige en professionele manier in een legale studio.

Het zou toch jammer zijn als je eerste ervaring een afknapper wordt vanwege gepruts van één van de vele doe-het-zelf meesteressen die de naam niet eens waardig zijn. Zeker voor de wat gevaarlijkere SM activiteiten is ervaring van de Meesteres belangrijk en ook het materiaal waarmee gewerkt wordt, kan veel uitmaken. De studio in Den Haag is uitgerust met uitsluitend kwaliteitsmateriaal. En de Meesteres is helemaal top kwaliteit! Hahaha, grapje. Maar serieus, ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk een goede begeleiding is om een goede start te maken. Maak er alsjeblieft geen valse start van!

Klaar voor de start? Je bent van harte welkom!