Ballbusting

Ballbusting

Ballbusting is een vorm van CBT, cock and ball torture, gericht op het slaan op of trappen tegen de penis en ballen. De meeste tijd wordt er bij deze vorm van pik en bal marteling geschopt en niet of minder geslagen, maar het kan dus allebei.

De slaaf of onderdanige staat met zijn benen wijd, of hij zit op zijn knieën met geopende benen, waarbij de Meesteres of dominant met een welgemikte trap of klap tussen de benen de kloten of piemel van het slachtoffer raakt. Het trappen of schoppen kan met blote voeten of met schoenen gedaan worden en het kan met de wreef of met de punt van de voet of schoen uitgevoerd worden. Met de wreef doet het minder pijn en dit is in ieder geval om op te warmen dan ook aan te bevelen. Maar het kan er ook bij blijven, vooral wanneer de slaaf een beginner is of gewoon niet zo veel kan hebben.

Kan de slaaf wel veel hebben, dan kunnen voorafgaand aan de ballbusting de pik en ballen afgebonden worden. De schoppen of slagen hebben dan veel meer impact omdat alles strak gespannen staat. Een klap of trap met dezelfde kracht doet in deze situatie dus veel meer pijn.

Soms worden speciale schoenen met spikes op de neus gebruikt om extra pijn te geven. Dit is natuurlijk alleen voor gevorderde ballbusting geschikt.

Ballbusting komt ook voor als een aparte vorm van trampling. Daarbij wordt er met blote voeten of schoenen op de pik en ballen gestaan en soms ook gestampt. Er zijn binnen de BDSM een speciaal soort tafeltjes voor in gebruik, cockboards genoemd, waarbij de piemel en balzak door een gat gestoken worden, zodat dit het enige is dat uit het tafeltje op het “vloertje” naar boven uit steekt. De Meesteres kan er op die manier makkelijk en comfortabel op gaan staan en mee spelen. Balletje trap, of een ander (voet)balspel.

Bij de gevorderden kunnen de trappen erg hard zijn. WHAM! Niet het muziekduo uit de 80-er jaren, maar de voet van de Meesteres, knalhard tussen je benen. Een snoeiharde trap, niet tegen het muziekduo maar tegen een ander duo aan. Keihard tegen je twee balletjes. Of beter gezegd: ballen. Want op dit moment zijn ze door de vele trappen die je al gekregen hebt aardig gezwollen, net als je hele balzak. Het ziet er allemaal wat rood en gehavend uit. Morgen en de volgende dagen zal het naast rood waarschijnlijk ook nog wel blauw worden. En paars. Maar daar denk je nu nog even niet aan, daar heb je geen tijd voor. Alle focus en concentratie geldt nu het been van de Meesteres, uitmondend in haar welgevormde voet, die al weer gevaarlijk snel richting je genitaliën gaat. BENG! Gevolgd door een uitgeschreeuwd AAAGHH van jou.

Een misselijk makend gevoel kruipt uit je buik omhoog naar je maag. Je zou wel dubbel willen klappen van de pijn, van de misselijkheid. Of op zijn minst op je knieën willen vallen voor de Meesteres, je handen smekend uitstrekkend naar haar superieure voeten, gehuld in de zwartleren pumps met de gemene punt op de voorvoet. Alles wil je doen om haar maar even af te brengen van de volgende schop. Maar je kan geen kant op. Daar heeft je dominante dame wel voor gezorgd. Je staat totaal machteloos vastgesnoerd aan het Andreaskruis. WHAACK! De volgende opdonder voor je ballen. Het voelt alsof ze uit elkaar knallen, alsof ze in brand staan.

Even rust gunt de Meesteres je, als ze met haar vingers over je ballen glijdt. Heel even maar, want vrijwel direct daarna voel je haar scherpe nagels, die zich krachtig in het vlees van je scrotum planten. Wéér schreeuw je het uit, als ze verder en verder knijpt. KLETS! Een harde knal tegen je wang. “Niet zo schreeuwen, anders ga ik alleen maar harder!” Even ben je verbluft en afgeleid door de faceslap, maar een knietje van de Meesteres brengt alles weer terug tot het middelpunt. Jouw middelpunt.

Maar of je blij bent, als middelpunt van alle aandacht? Blij of niet, je hebt geen keus. Je kan niet eens je benen ter bescherming naar elkaar toe bewegen, strak vastgebonden met je benen wijd. Je ballen kwetsbaar vrij hangend, klaar om de volgende trappen te ontvangen. Maar ben jij er ook klaar voor? Hoe lang gaat het nog duren? Zal ze werkelijk harder schoppen als je nog geluid maakt? Want je houdt het nu al niet meer uit…