Anaal

Anaal

Anaal betekent in de BDSM dat je van achteren genomen wordt. Met een voorbinder of dildo, ook wel strapon of strap-on genoemd. Dat is een kunstpenis, die met behulp van riemen en gespen omgedaan kan worden, zodat ik je van achteren in je kont kan neuken. Voorbindpenissen zijn er net als echte piemels in verschillende lengtes en diktes. Als je net begint, zal je langzaam moeten wennen aan grotere modellen en voorzichtig opgerekt moeten worden, als je tenminste de grotere modellen ook wilt proberen. Glijmiddel is ook aan te bevelen, of als dat er niet is tenminste iets van spuug of ander vocht…

Natuurlijk kunnen er ook andere hulpmiddelen in je kontgaatje geduwd worden, zoals anal beads, dit zijn een aantal aan elkaar vastzittende en in grootte oplopende balletjes, een buttplug, maar ook één of meer vingers of een stuk gember of ander fruit. Eigenlijk valt natuurlijk alles wat er in je kontgaatje naar binnen gaat onder het begrip anaal.

Kan je nog iets anders bedenken? Nee? Dan kan ik, Meesteres Illucia, daar snel verandering in aanbrengen. Op z’n hondjes, of rechtstreeks van achteren hard genomen worden terwijl je aan het kruis vastgesnoerd staat of op de bondagebank vastgebonden ligt. Of misschien wel gewoon terwijl je heel onderdanig, geil en gewillig op je handen en voeten voor me zit, je reet aan me aanbiedend zodat ik je slavenkut eens goed door kan neuken. Blijf zo maar even mooi zitten, met je billen omhoog en je hoofd laag op de grond. Eerst maar eens even testen hoe veel je kan hebben in dat holletje van je. Want… ben jij wel geschikt voor mijn uitgebreide verzameling dildo’s en voorbindpenissen? Wat denk je zelf? Kan mijn hand er helemaal in of alleen maar 2 of 3 vingers? Met wat glijmiddel op mijn latex handschoen moet ik toch een heel eind kunnen komen, denk ik zo. Trek je billen maar wijd open, zodat ik makkelijk bij je anus naar binnen kan.

Ik hoop voor jou dat je je van te voren goed gespoeld hebt, zoals ik in mijn SM sessie regels vraag, want anders mag je je eigen poep van mijn vingers likken. Tenminste… van mijn handschoen dan, natuurlijk… En een aanvullende straf er bovenop voor het niet lezen en nakomen van mijn regels natuurlijk, want een echte slaaf komt alleen goed voorbereid naar een SM sessie bij de Meesteres. Maar dat zien we snel genoeg.

Eerst maar beginnen met voorzichtig naar binnen gaan in die slavenreet van je. Centimeter voor centimeter. Duwen en draaien, heen en weer, en langzaam weer terug. En dan met een flinke stoot in één keer erin, recht in dat kontgaatje van je, totdat ik tot aan mijn pols er in zit.

Ja, kerm en kreun maar… het zal je niet veel helpen. Ik was je alleen nog maar aan het testen, weet je nog? Voor het echte werk, dat nu pas gaat beginnen.

Aangezien je hier al moeite mee had, zal ik je eerst in een stevige bondage vastbinden op mijn strafbankje. Ga maar liggen, met je reet naar achteren, terwijl ik alvast de eerste voorbinder omdoe. Dit is de kleinste, maar we hebben nog heel wat te gaan zoals je weet en de dag duurt nog lang…

Hier, pijp mijn strapon maar… lik hem vochtig en nat met je spuug, zodat hij zo direct makkelijk naar binnen glijdt.

En… voel je je al een beetje serieus genomen? Ook zo veel zin in zo’n diepte interview met de Meesteres?

In mijn studio House of SubMission te Den Haag heeft Meesteres Illucia vast nog wel een gaatje voor je vrij, als jij je gaatje maar voor mij vrij houdt!